Ik weet nu wanneer ik schuldenvrij ben

Vincent was het overzicht op zijn financiën kwijt. Ook had hij schulden. Vrijwilliger Hanny van Humanitas Get a Grip hielp hem zijn geldzaken weer op orde te krijgen. 

Vincent 

"Voordat Hanny kwam waren mijn financiën een volledige chaos. Ik wist echt niet meer hoe en wat ik zou moeten aanpakken. Samen hebben we mijn geldzaken op een rijtje gezet en plannen gemaakt om uit de schulden te komen. Als je kijkt hoe ik er nu voor sta, is het een wereld van verschil.

Ik kan nu voor het eerst in lange tijd zeggen wanneer ik weer honderd procent schuldenvrij ben. Ik weet nu wanneer de laatste aflossing wordt gedaan.

Dat is natuurlijk hartstikke mooi. En dat gevoel heb ik al jaren niet gehad: dat er licht aan het einde van de tunnel is.  

Het mooiste aan Hanny is wel dat ze een stukje orde schept in de chaos."

Hanny 

"Toen ik met Vincent aan de slag ging, was het heel belangrijk om er in elk geval voor te zorgen dat de vaste lasten betaald werden. En ook dat er op een gegeven moment brood op de plank kwam, want Vincent heeft een eigen bedrijf. 

Ik vond het een heel groot voordeel van Vincent, dat hij heel snel doorpakt. Zo hebben we er samen aan gewerkt dat hij zijn schulden kon af betalen. En met zijn bedrijfje gaat het nu ook goed."

Lees meer over Humanitas Get a Grip.