Word vrijwilliger bij Humanitas

Vind jij het leuk om mensen met geldzorgen te ondersteunen bij het op orde brengen van de financiële administratie en heb jij de basistraining ‘Hulp bij je geldzaken’ van het NIBUD gevolgd? Meld je nu aan!

Als vrijwilliger van Humanitas Thuisadministratie of Get a Grip ondersteun jij mensen die zijn vastgelopen in hun geldzaken met het grip krijgen op de administratie. Je helpt met het ordenen van de administratie, het inzicht krijgen in de inkomsten en uitgaven en het aanvragen van financiële tegemoetkomingen.

Bij Humanitas ga je aan de slag in een enthousiast en betrokken team en krijg je professionele begeleiding. Omdat je de training ‘Hulp bij Geldzaken’ van het NIBUD hebt gevolgd ben je al toegerust om mensen bij de administratie te ondersteunen. Je kunt daarom snel aan de slag en volgt alleen nog een training over het vrijwilligerswerk bij Humanitas. Wil je specifiek jongeren ondersteunen? Dan volg je ook een extra trainingsmodule ‘Get a Grip, jongeren en geld’.

Zie jij het als een uitdaging om mensen met geldzorgen weer op weg te helpen en ben je gemiddeld 4 uur per week beschikbaar? Meld je dan aan. Je aanmelding wordt naar de Humanitas afdeling bij jou in de buurt gestuurd. De coördinator Thuisadministratie of Get a Grip neemt zo snel mogelijk contact met je op.Disclaimer: Humanitas gaat vertrouwelijk om met je persoonsgegevens en neemt passende technische en organisatorische maatregelen om deze gegevens te beschermen. Wij gebruiken je gegevens om je te informeren over ons werk. Wil je meer weten? Lees dan onze volledige privacyverklaring.