Gorinchem e.o.

Uitgelichte Activiteiten

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Heb je een jong gezin? En heb je weleens behoefte aan opvoedingsondersteuning? Home-Start helpt je. Kinderen opvoeden aan de hand van praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger.

Meer activiteiten van Humanitas Gorinchem

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 35118661
  • Adres
  • Humanitas Gorinchem e.o. is actief in: Ameide, Arkel, Dalem, Giessenburg, Gorinchem, Groot-Ammers, Hardinxveld-Giessendam, Hei- en Boeicop, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Kinderdijk, Langerak Zh, Leerbroek, Leerdam, Lexmond, Meerkerk, Nieuwland, Nieuw-Lekkerland, Nieuwpoort, meer...
Vacatures
Vrijwilliger Thuisadministratie

De vrijwilliger Thuisadministratie ondersteunt de deelnemers met het op orde brengen van hun (financiële) administratie.

Vrijwilliger Chatproject ‘Het Luisterend Oog’

Het Luisterend Oog biedt mensen een mogelijkheid om online te praten over wat hen bezig houdt. Door de laagdrempeligheid komen de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals eenzaamheid, relatieproblemen, schulden, ziekte en depressiviteit.

Bekijk alle vacatures

6-7-2016 Jaarverslag 2015

Gorinchem, 3 mei 2016 Geachte bezoeker,  Met grote trots presenteert het bestuur van Humanitas Gorinchem e.o. haar jaarverslag 2015.  Ongelooflijk trots op al onze vrijwilligers die het werk, dat hierin staat vermeld, hebben verricht. 

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Humanitas

Als je het even niet meer ziet zitten...