Groningen

Humanitas: Vrijwilligerswerk doen?

We hebben je hard nodig!

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen? Kom dan eens langs op onze algemene voorlichtingsochtend! Deze houden we tweewekelijks op de woensdag in de even weken. Je bent van harte welkom op woensdag  21 februari om 9:30 uur bij Humanitas aan de Akerkhof Zuidzijde 22.

Het Maatjesproject is voor mensen die zelfstandig wonen of onder een vorm van begeleid of of beschermd wonen vallen. Soms is het lastig contact te maken en te houden of er alleen op uit te gaan. Een maatje kan je helpen.

Portretvideo Smakelijk Lezen: voorleesvrijwilliger Margreet

Deze film is gemaakt ten behoeve van de voorleescampagne Smakelijk Lezen van Humanitas District Noord. Meer informatie vind je op Humanitas.nl/Noord

Vacatures
Een ‘receptie’ medewerkers voor de woensdagmiddag

Tientallen mensen bezoeken dagelijks het pand van Humanitas aan de Akerkhof zz.  Daarnaast zijn er vele mensen die telefonisch of per email contact willen hebben met mensen van Humanitas.

Vacature Mantelzorgmaatje

Zorgen voor een ander kan veel voldoening geven, maar ook zwaar zijn. Een vrijwilliger kan een luisterend oor bieden en samen met de mantelzorger erop uit: even een adempauze in het zorgen en hernieuwde energie opdoen. Word jij mantelzorgmaatje?

Kindervakantieweken Projectgroep

Sommige kinderen uit de provincie Groningen en Friesland kunnen om medische, financiële of sociale redenen niet op vakantie. Speciaal voor deze kinderen organiseert Humanitas vakantieweken tijdens de zomervakantie.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Donatie voor Smakelijk Lezen

Met jouw donatie draag je bij aan de toekomst van een kind. Help ook mee onze taalactiviteiten mogelijk te maken.

Lees meer over deze campagne of doneer nu!

Bert Visscher steunt Smakelijk Lezen

Smakelijk Lezen is een campagne van Humanitas District Noord. Met deze campagne willen we aandacht vragen voor laaggeletterdheid. Meer informatie en de doneerknop vind je op www.humanitas.nl/noord

Maatschappelijke Begeleiding Vluchtelingen

Onze vrijwilligers helpen statushouders om hun leven op te bouwen in Groningen. Meer weten? Bekijk ons filmpje!

Wij zoeken vrijwilligers! Bekijk hier de vacatures Taalcoach vluchteling en Vluchtelingencoach

Je maakt echt het verschilWil jij ook het verschil maken? Bekijk onze vacatures!

Het verhaal van Kelly

Vandaag maken we kennis met Kelly. Vrijwilligster van de Kindervakantieweken Groningen HumanitasHumanitas JMZ

Word ook vrijwilliger!

Ben jij 1 van de 3000 vrijwilligers van Humanitas Groningen stad en wil jij laten zien hoe jouw inzet verschil maakt? Neem dan contact met ons op!