Groningen

We helpen je graag!

Mantelzorgondersteuning biedt praktische hulp en emotionele steun aan mantelzorgers. Dit doen we wijkgericht. Zo kun je in je eigen wijk terecht bij een Steunpunt Mantelzorg. 

Maatschappelijke Begeleiding helpt vluchtelingen die vanuit een AZC in Groningen komen wonen. Onze vrijwilligers helpen deze mensen wegwijs in onze samenleving. Dit doen we met vluchtelingencoaches, trajectbegeleiding, een dagelijks spreekuur en workshops voor de participatieverklaring. 

Meer activiteiten van Humanitas Groningen
Vacatures
Vrijwillige coördinator Er zijn-vriendschappelijk huisbezoek

Gezocht: enthousiaste vrijwillige coördinator voor vriendschappelijk huisbezoek in Groningen-Zuid Heb je affiniteit met ouderen en chronische zieken? Kun je goed organiseren en zoek je een nieuwe uitdaging? Meld je dan bij ons aan als vrijwillig coördinator.

Vrijwillige Coördinator Computermaatjes

Als vrijwillige coördinator van Computermaatjes onderhoud je contact met vrijwilligers en maak je koppelingen tussen hulpvragers en vrijwilligers.

Voorleesvrijwilligers Paddepoel

Vind je het leuk om kinderen voor te lezen? Word dan vrijwilliger bij Voorlezen!  Wij zoeken met spoed vrijwilligers die willen voorlezen bij gezinnen in Paddepoel.

Bekijk alle vacatures

14-9-2016 Activiteiten Dag van de Mantelzorg

De Dag van de Mantelzorg is op 10 november 2016. Mantelzorgers kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze feestelijke dag en gezellige bijeenkomsten in de wijk. Opgeven kan via deze link.

Meer over Humanitas Groningen Stad?

Bekijk dan ons filmpje!

Humanitas: Vrijwilligerswerk

We hebben je hard nodig!

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen? Kom dan eens langs op onze algemene voorlichtingsochtend! Deze houden we tweewekelijks op de woensdag in de even weken. Je bent van harte welkom om 9:30 uur bij Humanitas aan de Akerkhof Zuidzijde 22.

Het zijn vaak vriendelijke, hartelijke mensen. Ik krijg daar gewoon energie van!

Vrijwilliger in beeld: vluchtelingencoach en participatie-trainer bij Maatschappelijke Begeleiding Vluchtelingen Betsie Burema