Onze vrijwilligers helpen je graag!

Iemand die echt naar je luistert en met je meedenkt. Die er voor je is. Zonder oordeel, van mens tot mens. Wie wil dat niet? Zeker op momenten dat het even niet zo lekker loopt. Omdat er bijvoorbeeld zorgen zijn over het gezin, of over geldzaken. Of omdat er niemand is voor een praatje of wat gezelligheid. Dat is precies wat onze vrijwilligers bieden.
Onze vrijwilligers krijgen scholing en begeleiding, ze zijn goed voorbereid  zodat je goede hulp krijgt. Ze geven je tijdelijk een steuntje in de rug  zodat jij zelf  weer greep op je leven krijgt.

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Humanitas Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 24 jaar bij geldzaken.

Een vrouw en een jongeman staan voor een schuur

Humanitas Thuisadministratie helpt je je geldzaken en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf niet rondtobben, als je het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger geeft je tijdelijke hulp bij administratie en helpt om zaken op een rijtje te krijgen en te houden.

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop
Meer activiteiten van Humanitas Groningen
21 apr 2021 09:30 Algemene voorlichting vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk doen bij Humanitas en ben je benieuwd naar onze projecten en activiteiten? Kom dan naar onze  online voorlichtingsochtend. Die is iedere woensdag in de even weken. Overleg je liever telefonisch? Dat kan ook!  

Humanitas: Aanmeldformulier mantelzorger en aanvraag mantelzorgkaart

Aanmelden als (jonge) mantelzorger en de Mantelzorgkaart/bioscoopbonnen aanvragen? Klik hier voor het digitale formulier . Door de Mantelzorgkaart/bioscoopbonnen aan te vragen sta je meteen als (jonge) mantelzorger ingeschreven.

Humanitas: Samen Financieel Sterk

Samen Financieel Sterk

Een maand lang, van 22 maart tot en met 18 april, zeven dagen per week kunnen wijkbewoners uit de Grunobuurt hulp inschakelen bij hun financiële vragen.

Humanitas-pand beperkt open

Tijdens de verlengde lockdownperiode is het pand aan de A-kerkhof zeer beperkt in gebruik, en alleen op afspraak toegankelijk. Wel zijn we op werkdagen telefonisch bereikbaar van 9.00-17.00 uur.

Vacatures
pr-vrijwilliger sociale media

Ben je creatief en enthousiast en heb je goede ideeën,  en vind je het leuk om je met sociale media bezig te houden? Word dan onze nieuwe pr-vrijwilliger en kom onze webredactie versterken!

Vrijwillig Coördinator VPTZ

De vrijwilligers van Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg Thuis ondersteunen de zieke  en de mantelzorger in de laatste levensfase. Wij zijn op zoek naar een tijdelijke vrijwillig coördinator voor enkele maanden vanaf april. 

Vrijwilliger Facilitaire ondersteuning

Voor onze Facilitaire afdeling zijn we op zoek  naar een handige vrijwilliger facilitaire ondersteuning.

Belmaatje

Als Belmaatje bel je regelmatig met iemand die behoefte heeft aan contact. Veel mensen missen in deze coronatijd het contact met anderen. Je biedt hun een luisterend oor, kunt samen even praten of lachen.

Bekijk alle vacatures

22-2-2021 Nieuwsbrief februari 2021

Speciale aandacht voor jonge vrijwilligers in deze nieuwsbrief! Ook op de hoogte blijven van het laatste nieuws over vrijwilligers, projecten, evenementen en Humanitas? 

Externe pagina op humanitas.docufiller.nl

Lees hier het Humanitas magazine Van Mens Tot Mens met als thema 'Contact'

Humanitas: Word vrijwilliger!

We hebben je hard nodig!

Wil je bij ons aan de slag als vrijwilliger? Je bent van harte welkom. Aanmelden of meer informatie over ons vrijwilligerswerk? Neem contact met ons op via mip.groningen@humanitas.nl.

Externe pagina op jongeren.humanitas.nl

Jongerenwebsite Humanitas

Iedereen tussen de 16 en 26 jaar kan vrijwilliger worden bij Humanitas! Bijvoorbeeld als je je blik wilt verruimen, aan je CV wilt werken of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij. Check onze nieuwe jongerenwebsite.

“Jij maakt het verschil”

Humanitas 75 jaar

Kom jij ook in beweging voor Humanitas? 

//www.youtube-nocookie.com/embed/mTKVoxo9n28