Groningen

Vacatures
Redactielid voor de nieuwsbrief voor vluchtelingencoaches

Redactielid voor de nieuwsbrief voor vluchtelingencoaches Maandelijks ontvangen vrijwilligers en relaties van Maatschappelijke Begeleiding Vluchtelingen (MBV) een nieuwsbrief met actuele informatie. We zoeken iemand die ons team kan versterken.

Vrijwilliger Taalhuis

Taalcoaches gezocht voor Taalhuizen in de Oosterparkwijk, Selwerd, Wijert en Vinkhuizen Als taalcoach van het Taalhuis ga je samen met de klanten oefenen met taal, rekenen en digitale vaardigheden, om zodoende te achterhalen waar de leervraag van de klant ligt.

Vrijwilliger Jeugdsupport

Jeugdsupport is voor jongeren die te maken hebben (gehad) met jeugdzorg of jeugdhulpverlening. Leuke vent (<25) gezocht als maatje voor een rustige, slimme jongen (17) die meer er op uit wil.

Vrijwilligers voor ‘Vrijwilligers en Dementie’

In de stad Groningen zijn ruim 2000 mensen met dementie. Het grootste deel daarvan woont zelfstandig en heeft daarbij op den duur hulp nodig. Wij zoeken vrijwilligers die tijd hebben om samen met ouderen leuke dingen te ondernemen.

Bekijk alle vacatures

Agenda
23 feb 2017 15:00 Taalcafé Akerkhof
23 feb 2017 19:00 Maatjesinloop
01 mrt 2017 09:00 Taalcafé Selwerd
Toon de volledige agenda

Maatschappelijke Begeleiding Vluchtelingen

Onze vrijwilligers helpen statushouders om hun leven op te bouwen in Groningen. Meer weten? Bekijk ons filmpje!

Je merkt het allereerst aan hun woordenschat: die neemt namelijk toe. Daardoor krijgen ze weer meer zelfvertrouwen en dan durven ze ook weer meer te spreken.

Vrijwilliger in beeld: taalcoach Janny Schuiteboer

Humanitas: Over vrijwilligerswerk

We hebben je hard nodig!

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen? Kom dan eens langs op onze algemene voorlichtingsochtend! Deze houden we tweewekelijks op de woensdag in de even weken. Je bent van harte welkom om 9:30 uur bij Humanitas aan de Akerkhof Zuidzijde 22.