CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 050 312 6000
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Humanitas Groningen is één van de grotere afdelingen van de vereniging Humanitas. Jaarlijks bieden bijna 3.300 vrijwilligers 6.800 mensen tijdelijk een steuntje in de rug.

  • Humanitas Groningen is actief in: Glimmen, Groningen, Haren Gr, Noordlaren, Onnen, Ten Boer

Vanwege de Coronacrisis is ons pand gesloten. We zijn gewoon bereikbaar via het MIP en medewerkers en denken graag met je mee. De Hulpdienst werkt door voor boodschappen en vervoer. (Extra) vrijwilligers zijn van harte welkom!

Meer activiteiten van Humanitas Groningen
Externe pagina op jongeren.humanitas.nl

Jongerenwebsite Humanitas

Iedereen tussen de 16 en 26 jaar kan vrijwilliger worden bij Humanitas! Bijvoorbeeld als je je blik wilt verruimen, aan je CV wilt werken of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij. Check onze nieuwe jongerenwebsite.

“Jij maakt het verschil”

16-3-2020 Humanitas bereikbaar, Hulpdienst werkt door.

Het Humanitas-pand is gesloten, maar we zijn gewoon bereikbaar via het MIP.  Alle bijeenkomsten zijn afgelast en het ‘live’ maatjescontact is stopgezet. Alleen de Hulpdienst draait door, voor boodschappen en vervoer.

Humanitas: Word vrijwilliger!

We hebben je hard nodig!

We zijn altijd dringend opzoek naar vrijwilligers voor alle projecten van Humanitas-Stad. Momenteel krijgen we veel hulpvragen binnen dus nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Draag jij je steentje bij? Aanmelden kan via mip.groningen@humanitas.nl.

Vacatures
Vrijwilliger Facilitaire ondersteuning

Voor onze Facilitaire afdeling zijn we op zoek  naar een handige vrijwilliger facilitaire ondersteuning.

Vrijwilliger Humanitas-inloop in de wijk

Maak je makkelijk contact met mensen? Vind je het leuk om met mensen over hun hulpvraag in gesprek te gaan? Ze zelf te ondersteunen of door te verwijzen naar de juiste activiteit? Of te vertellen over het vrijwilligerswerk dat je bij Humanitas kunt doen? Meld je dan aan als  Vrijwilliger Humani...

Vrijwilliger Steunpunt Mantelzorg

Vrijwilliger Steunpunt mantelzorg: bied jij een luisterend oor?  Het Steunpunt Mantelzorg biedt mantelzorgers praktische hulp en emotionele ondersteuning om de zorg vol te kunnen houden en om niet overbelast te raken.

Bekijk alle vacatures

Je maakt echt het verschilWil jij ook het verschil maken? Bekijk onze vacatures!