CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 050 312 6000
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Humanitas Groningen is één van de grotere afdelingen van de vereniging Humanitas. Jaarlijks bieden bijna 3.300 vrijwilligers 6.800 mensen tijdelijk een steuntje in de rug.

  • Humanitas Groningen is actief in: Glimmen, Groningen, Haren Gr, Noordlaren, Onnen, Ten Boer

Uitgelicht: Mantelzorgondersteuning

Zorg je langdurig en intensief voor een ander? Door deze extra zorg bestaat het risico dat je overbelast raakt. Ook de combinatie van zorg en werk kan heel zwaar zijn.Voorkom overbelasting en neem tijdig contact op met het Steunpunt Mantelzorg!

Jonge Mantelzorgers is er voor jongeren die voor een ziek familielid zorgen. Wij organiseren leuke activiteiten zodat je je zorgen even kunt vergeten. 

Meer activiteiten van Humanitas Groningen
Humanitas: Dag van de Mantelzorg met Willeke Alberti

Dag van de Mantelzorg

In de stad Groningen werd  de Dag van de Mantelzorg dit jaar op 9 november gevierd met een spetterende feestavond met Willeke Alberti. Lees meer.
Ben je mantelzorger? Je kunt je altijd laten inschrijven bij het Steunpunt Mantelzorg.
Dat kun je bijvoorbeeld doen als je de Mantelzorgkaart ophaalt. Lees hier meer over de Mantelzorgkaart . Wil je op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten? Schrijf je dan in voor de Nieuwsbrief Mantelzorg

24-10-2019 Een kaartje voor elke mantelzorger

Een kaartje voor elke mantelzorger!  Doe mee met MantelzorgNL en stuur een gratis* kaartje!

Externe pagina op jongeren.humanitas.nl

Jongerenwebsite Humanitas

Iedereen tussen de 16 en 26 jaar kan vrijwilliger worden bij Humanitas! Bijvoorbeeld als je je blik wilt verruimen, aan je CV wilt werken of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij. Check onze nieuwe jongerenwebsite.

“Jij maakt het verschil”

Humanitas: Word vrijwilliger!

We hebben je hard nodig!

We zijn altijd dringend opzoek naar vrijwilligers voor alle projecten van Humanitas-Stad. Momenteel krijgen we veel hulpvragen binnen dus nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Draag jij je steentje bij? Aanmelden kan via mip.groningen@humanitas.nl.

Vacatures
Vrijwilliger Steunpunt Mantelzorg

Vrijwilliger Steunpunt mantelzorg: bied jij een luisterend oor?  Het Steunpunt Mantelzorg biedt mantelzorgers praktische hulp en emotionele ondersteuning om de zorg vol te kunnen houden en om niet overbelast te raken.

Vrijwilliger Coördinator Voorlezen

Onze voorleesvrijwilligers lezen bij kinderen thuis wanneer ouders niet (goed) in staat zijn dit zelf te doen. Spelenderwijs worden kinderen geholpen in hun taalontwikkeling middels Voorlezen en Samen Lezen.

Spoed!Turks en Nederlands sprekende vrijwilliger

 die de omgang tussen een vader en zijn zoontje wil begeleiden in de stad Groningen.

Bekijk alle vacatures

Je maakt echt het verschilWil jij ook het verschil maken? Bekijk onze vacatures!