Groningen

Vacatures
Activiteitenbegeleider gezocht

Project Jonge Mantelzorgers (JMZ) is op zoek naar een activiteitenbegeleider om de vakantieweek voor jonge mantelzorgers mogelijk te maken!

Vrijwillig coördinator Taalondersteuning

Het taalcoachproject van Humanitas biedt vluchtelingen en migranten hulp bij het leren van Nederlandse taal door middel van individuele taalcoaching, conversatiegroepjes en het Taalcafé. Word jij de nieuwe vrijwillig coördinator?

2 vrijwillige coördinatoren 'ER ZIJN' - vriendschappelijk huisbezoek m/v

ER ZIJN- vriendschappelijk huisbezoek biedt gezelschap aan mensen die in een sociaal isolement zitten of zich eenzaam voelen.

Vrijwilligers De Opstap

Als vrijwilliger vervul je een centrale rol in het logeerhuis. Je bent tijdens jouw aanwezigheid het aanspreekpunt voor de gasten. Daarnaast verricht je lichte huishoudelijke taken en creëer je een huiselijke sfeer.

Bekijk alle vacatures

Agenda
17 jan 2017 19:00 Alzheimer Café Groningen
18 jan 2017 09:00 Taalcafé Selwerd
19 jan 2017 15:00 Taalcafé Akerkhof
Toon de volledige agenda
Humanitas: Groningen

Fijne feestdagen!

Rondom Kerst en Oud en Nieuw zijn wij gewoon geopend, maar sommige projecten zijn beperkt bereikbaar en activiteiten vervallen. Kijk hier voor een overzicht.

We wensen je alvast hele fijne feestdagen en een goed 2017!

Maatschappelijke Begeleiding Vluchtelingen

Onze vrijwilligers helpen statushouders om hun leven op te bouwen in Groningen. Meer weten? Bekijk ons filmpje!

Het zijn vaak vriendelijke, hartelijke mensen. Ik krijg daar gewoon energie van!

Vrijwilliger in beeld: vluchtelingencoach en participatie-trainer bij Maatschappelijke Begeleiding Vluchtelingen Betsie Burema 

Humanitas: Over vrijwilligerswerk

We hebben je hard nodig!

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen? Kom dan eens langs op onze algemene voorlichtingsochtend! Deze houden we tweewekelijks op de woensdag in de even weken. Je bent van harte welkom om 9:30 uur bij Humanitas aan de Akerkhof Zuidzijde 22.