Groningen

We helpen je graag !

Al de activiteiten van Humanitas Groningen Stad zijn gerangschikt op thema. Hopelijk zorgt dit overzicht er voor dat je gemakkelijk een antwoord vind op de vraag naar hulp die je zoekt. 

Mantelzorgondersteuning biedt praktische hulp en emotionele steun aan mantelzorgers. Dit doen we wijkgericht. Zo kun je in je eigen wijk terecht bij een Steunpunt Mantelzorg.

Meer activiteiten van Humanitas Groningen
Vacatures
Vrijwilliger PR en communicatie

Lijkt het je leuk om mee te helpen met de PR voor Humanitas? Je helpt  mee met persberichten, folders, nieuwsbrieven en het beheren van website en sociale media.

JMZ vrijwilligers

Jonge mantelzorgers zoeken maatjes!Als maatje biedt je een luisterend oor. Je onderhoudt contact en blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het leven van de jongere. Dit contact vul je in naar behoefte van de jongere.

Vrijwilligers De Opstap

Als vrijwilliger vervul je een centrale rol in het logeerhuis. Je bent tijdens jouw aanwezigheid het aanspreekpunt voor de gasten. Daarnaast verricht je lichte huishoudelijke taken en creëer je een huiselijke sfeer.

Mannelijk maatje voor meid (20) met een angststoornis

Mannelijk maatje gezocht voor meid (20) met een angststoornis,

Bekijk alle vacatures

14-9-2016 Activiteiten Dag van de Mantelzorg

De Dag van de Mantelzorg is op 10 november 2016. Mantelzorgers kunnen zich vanaf nu opgeven voor deze feestelijke dag en gezellige bijeenkomsten in de wijk. Opgeven kan via deze link.

Meer over Humanitas Groningen Stad?

Bekijk dan ons filmpje!

Humanitas: Vrijwilligerswerk

We hebben je hard nodig!

Lijkt het je leuk om vrijwilligerswerk te doen? Kom dan eens langs op onze algemene voorlichtingsochtend! Deze houden we tweewekelijks op de woensdag in de even weken. Je bent van harte welkom om 9:30 uur bij Humanitas aan de Akerkhof Zuidzijde 22.

Mensen met elkaar verbinden is het mooiste dat er is

Ik geef voorlichting over het project WeHelpen.nlop allerlei bijeenkomsten, zoals festivals en markten en in wijkcentra. Verder stuur ik een clubje van zeven vrijwilligers aan. 

Klik op mijn foto en je leest het hele interview door Dirk Goudberg. 

Humanitas: Partners

Interessante links

Overzicht van organisaties in Groningen, die ook van belang zijn als je op zoek bent naar hulp.

Humanitas: Contactformulier

Informatie en/ of aanmelding

Wil je informatie over onze activiteiten of je aanmelden als vrijwilliger?