CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 050 312 6000
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Humanitas Groningen is één van de grotere afdelingen van de vereniging Humanitas. Jaarlijks bieden bijna 3.300 vrijwilligers 6.800 mensen tijdelijk een steuntje in de rug.

  • Humanitas Groningen is actief in: Glimmen, Groningen, Haren Gr, Noordlaren, Onnen, Ten Boer

De Hulpdienst en Belmaatjes

Hulp nodig bij klusjes in en om het huis? Onze vrijwilligers van de Hulpdienst helpen je graag. De Hulpdienst is een team van vrijwilligers die graag anderen helpen met wat zij (tijdelijk) zelf niet meer kunnen doen.

Een vrijwilliger biedt als belmaatje een luisterend oor.  Een praatje maken, even samen lachen of juist meedenken bij lastige vraagstukken. Een wekelijks telefoontje kan al veel betekenen.

Meer activiteiten van Humanitas Groningen
Externe pagina op jongeren.humanitas.nl

Jongerenwebsite Humanitas

Iedereen tussen de 16 en 26 jaar kan vrijwilliger worden bij Humanitas! Bijvoorbeeld als je je blik wilt verruimen, aan je CV wilt werken of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij. Check onze nieuwe jongerenwebsite.

“Jij maakt het verschil”

Humanitas draait door

Het Humanitas-pand gaat op 2 juni weer beperkt open. Je kunt alleen op afspraak komen.  We zijn telefonisch en per mail bereikbaar via het MIP.  We blijven hulp bieden, ook tijdens de coronacrisis . Lees meer

Ineke vlogt

Atijd al willen weten hoe vrijwilligerswerk bij Humanitas eruit ziet? Ineke meldt zich aan bij de Hulpdienst. Volg haar belevenissen in haar vlog!

//www.youtube-nocookie.com/embed/T613XiN7qVk
10 jun 2020 09:30 Algemene voorlichting vrijwilligerswerk

Wil je vrijwilligerswerk doen bij Humanitas en ben je benieuwd naar onze projecten en activiteiten? Kom dan naar onze voorlichtingsochtend. Die is iedere woensdag in de even weken bij Humanitas aan de Akerkhof Zuidzijde 22. Op 10 juni starten we weer! 

Humanitas: Word vrijwilliger!

We hebben je hard nodig!

Wil je bij ons aan de slag als vrijwilliger? Je bent van harte welkom. Aanmelden of meer informatie over ons vrijwilligerswerk? Neem contact met ons op via mip.groningen@humanitas.nl.

Vacatures
Voorleesvrijwilliger

Vind je het leuk om kinderen voor te lezen? Heb je affiniteit met taal en wil je kinderen helpen met hun taalontwikkeling? Maak dan één keer in de week een uurtje vrij om gezellig met een kind te lezen!

Vrijwilliger Steunpunt Mantelzorg

Vrijwilliger Steunpunt mantelzorg: bied jij een luisterend oor?  Het Steunpunt Mantelzorg biedt mantelzorgers praktische hulp en emotionele ondersteuning om de zorg vol te kunnen houden en om niet overbelast te raken.

Bekijk alle vacatures

Je maakt echt het verschilWil jij ook het verschil maken? Bekijk onze vacatures!