CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 050 312 6000
  • Adres:
  • Extra informatie:

    Humanitas Groningen Stad is één van de grotere afdelingen van de vereniging Humanitas. Jaarlijks bieden bijna 3.300 vrijwilligers 6.800 mensen tijdelijk een steuntje in de rug.

  • Humanitas Groningen is actief in: Glimmen, Groningen, Haren, Noordlaren, Onnen, Ten Boer

Uitgelicht: Maatjes

Een tijdelijk steuntje in de rug voor ouders en kind. Dat doen we door het kind of de jongere te koppelen aan een vrijwilliger, een Mooie Middag Maatje, om samen leuke dingen te ondernemen en te ontdekken.

Met Elkaar brengt mensen met dezelfde hobby samen. Mensen die om diverse redenen het moeilijk vinden om zelf contacten te maken. Maar die toch graag anderen willen ontmoeten.

Meer activiteiten van Humanitas Groningen

Vlog van de week

”Ik ben blij dat ik bij hen gekomen ben”
Dit zegt Yasser. Hij is 20 jaar en woont drie jaar in Nederland. Op woensdag gaat hij na school langs bij Erica en Maarten, een van de Aanloopgezinnen bij Humanitas. Hier maakt hij zijn huiswerk, helpt met koken en kan er terecht met praktische vragen. Benieuwd geworden? Bekijk hier het filmpje!

//www.youtube-nocookie.com/embed/kXLa7JxfbLA
Externe pagina op jongeren.humanitas.nl

Jongerenwebsite Humanitas

Iedereen tussen de 16 en 26 jaar kan nu ook vrijwilliger worden bij Humanitas! Ja ook als je nog wat stage uurtjes moet invullen, studiepunten mist of gewoon wat terug wilt doen voor de maatschappij!

“Jij maakt het verschil”

Agenda
13 jul 2019 13:00 Actief op zaterdag
18 jul 2019 15:00 Taalcafé Akerkhof
Toon de volledige agenda
Humanitas: Een dagje samen weg

Zo doe je dat!

Mevrouw van der Laan gaat op stap met haar maatje.

Het is dinsdagmiddag en ik bel aan bij mevrouw van der Laan. Nog voordat ik goed en wel binnen ben, lucht ze haar hart over een treinkaartje dat ze gekocht heeft om op stap te gaan. Ze zou met haar kleindochter gaan, maar dat ging niet door. ..

Humanitas: Word vrijwilliger!

We hebben je hard nodig!

We zijn altijd dringend opzoek naar vrijwilligers voor alle projecten van Humanitas-Stad. Momenteel krijgen we veel hulpvragen binnen dus nieuwe vrijwilligers zijn van harte welkom. Draag jij je steentje bij? Aanmelden kan via mip.groningen@humanitas.nl.

Je maakt echt het verschilWil jij ook het verschil maken? Bekijk onze vacatures!

Vacatures
Maatje voor Jonge Mantelzorgers

Als maatje van een jonge mantelzorger help jij om de draagkracht van het kind/de jongere te vergroten om de situatie beter aan te kunnen.

Vrijwilliger Home-Start

Home-Start biedt gezinnen een steuntje in de rug.  Vrijwilligers die ervaring hebben met het opvoeden van kinderen

Vrijwillige leiding vakantieweken

Er zijn kinderen die niet op vakantie kunnen. Speciaal voor deze kinderen organiseert Humanitas vakantieweken. Een team van vrijwilligers bezorgt de kinderen een heerlijke vakantieweek.

Bekijk alle vacatures