Heuvelrug

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 35122389
  • Adres:
  • Humanitas Heuvelrug is actief in: Amerongen, Austerlitz, Bilthoven, Bosch en Duin, Bunnik, Cothen, De Bilt, Den Dolder, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Groenekan, Hollandsche Rading, Huis Ter Heide Ut, Langbroek, Leersum, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Odijk, Overberg, meer...

De vrijwilligers van Humanitas helpen je op weg

Vriendschappelijk Contact voor mensen die door omstandigheden hun contacten zijn verloren. Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten en ervaringen met iemand wil delen of die behoefte heeft om er samen op uit te gaan.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Zoek hulp als je, door welke reden ook, het overzicht bent kwijtgeraakt of schulden hebt opgebouwd. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg.  

Meer activiteiten van Humanitas Heuvelrug
Vrijwilligers gezocht
Coördinatoren Steun bij Rouw

Vacature coördinator rouw (op vrijwillige basis). Iemand met affiniteit voor Rouwverwerking die de spil wordt van deze activiteit richting netwerkpartners, nieuwe aanmeldingen en vrijwilligers.

Coördinator Vriendschappelijk Contact

Coördinator vriendschappelijk contact (op vrijwillige basis) bij Humanitas is voor deze activiteit de spil en contactpersoon richting netwerkpartners, nieuwe aanmeldingen en vrijwilligers.

Coördinatoren Thuisadministratie

Coördinator Thuisadministratie (op vrijwillige basis). Iemand met een passie voor financiën en administratie die na een eerste intake bij een nieuwe aanmelding de gekoppelde vrijwilliger gaat begeleiden.

Vrijwilligers Vriendschappelijk Contact

Vrijwilligers Vriendschappelijk Contact voor het bezoeken en/of ondernemen van activiteiten met mensen die daar behoefte hebben aan het doorbreken van hun eenzaamheid.

Bekijk alle vacatures

Humanitas maakt het verschil !

"Voor je deelnemer maak jij het verschil, maar het contact met die ander maakt voor jou als vrijwilliger óók het verschil".

Lees hier wat een vrijwilliger voor jou kan betekenen èn wat je zelf als vrijwilliger voor een deelnemer kunt betekenen.

Vreemdelingen opgevrolijkt terug naar hun afdeling.

De bezoekgroep vrijwilligers van Humanitas biedt vreemdelingen in bewaring kleur aan hun dag met individuele gesprekken of creatieve groepsactiviteiten.

14-12-2016 Kerstdiner Humanitas

Kerstdiner Humanitas bij Oud London groot succes. Op 14 december hebben ruim 100 gasten genoten van een heerlijk diner.