Welkom op de website van Humanitas Lansingerland

In Lansingerland helpen wij mensen die weer grip willen krijgen op hun leven op het gebied van Eenzaamheid, Opvoeden, Thuisadministratie en Inburgeren.

CONTACT

Activiteiten

Get a Grip

Heb je geen idee waar al je geld blijft? Of is de maand nog maar net begonnen en ben je al blut? De vrijwilligers van Get a Grip helpen jongeren tussen de 16 en 24 jaar bij geldzaken.

Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers

Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers richt zich op begeleiding van nieuwkomers in onze gemeente (vluchtelingen met een verblijfsstatus) bij inburgeren, integreren, administratie en welzijn.

Tandem Volwassenen

Wil jij ook meer onder de mensen komen? Samen is dat gemakkelijker. Met een maatje van Tandem ga je op stap en bouw je aan vertrouwen.

Thuisadministratie

Voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken bij het op orde brengen van geldzaken of administratie.

Nieuws

Tandem Maatjes zoekt vrijwilligers

Het aantal deelnemers bij Tandem Maatjes van Humanitas Lansingerland is het afgelopen jaar flink toegenomen. We willen graag nog meer mensen een steuntje in de rug geven en daar hebben we meer vrijwilligers voor nodig!

Humanitas Lansingerland zoekt bestuursleden

Het bestuur van Humanitas Lansingerland is op zoek naar bestuursleden voor o.a. financiën en secretaris.

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan Lansingerland

Koningin Máxima heeft op woensdag 19 mei een digitaal werkbezoek gebracht aan Humanitas Lansingerland. Daarbij sprak zij met vrijwilligers en deelnemers.

Vacatures

Secretaris

Het bestuur van Humanitas Lansingerland is op zoek naar een nieuwe secretaris.

Penningmeester

Het bestuur van Humanitas Lansingerland is op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Vacature vrijwilligers Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers

Maatschappelijke Begeleiding Nieuwkomers richt zich op de begeleiding van nieuwkomers in onze gemeente (vluchtelingen met een verblijfsstatus) bij inburgeren, integreren, administratie en welzijn.

Vacature vrijwilligers Get a Grip

Veel jongeren zijn niet heel handig met geld en geldzaken. Zij willen graag meer grip op geld. Get a Grip van Humanitas helpt hen om uitgaven als telefoon, zorgverzekering of huur op een rij te zetten.