Lelystad-Dronten

Onze vrijwilligers helpen graag.

Heb je een jong gezin? En heb je soms behoefte aan wat steun bij het opvoeden? Home-Start helpt. Kinderen opvoeden met wat praktische hulp, handige tips en vriendschap? Het kan. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met een kind van 6 jaar of jonger.

kraamzorg, baby, moeilijke bevalling, geboorte depressie, verdrietig Humanitas Lelystad/ Dronten heeft nu een project voor jou na een moeilijke bevalling/kraamtijd! Klik snel hier verder op de foto!  

Meer activiteiten van Humanitas Lelystad-Dronten

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Rouwverwerking kost veel energie. Zit je er doorheen: Steun Bij Rouw en Verlies helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

"ik was goed in geld uitgeven dat ik niet had"

Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen bij het op orde brengen van de financiele administratie.

//www.youtube-nocookie.com/embed/kC2SoIT1lTY
Ik kan niet kiezen wat ik het leukste vond.

Abi beleeft de week van zijn leven tijdens de Kindervakantieweken. Lees meer.

Ik heb enorm respect voor haar moed.

Vrijwilliger Trudy helpt Renata bij de opvoeding en ziet haar zelfvertrouwen groeien. Lees meer.