Midden-Brabant

Activiteiten

Zit je op school en heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag om een MentorMaatje! Je maatje van Humanitas MentorMaatjes is er speciaal voor jou. Hij of zij  zorgt voor plezier in het leren en geeft je zelfvertrouwen ’n oppepper. Je kunt alles aan je maatje vragen.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas Midden-Brabant

Video Thuisadministratie

Veel mensen lukt het niet om de administratie te onderhouden. Goed getrainde vrijwilligers van Humanitas kunnen dan helpen. Kijk wat Thuisadministratie voor jou kan betekenen!

Mijn administratie is een puinhoop, ik kan niks meer vinden

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden.

Humanitas: Kindervakantieweken

Kindervakantieweken

Vacatures
Bestuurslid fondsenwerving

Gezien de huidige samenstelling van het bestuur zijn we nadrukkelijk op zoek naar iemand die ervaring heeft met fondsenwerving of zich hierin wil verdiepen. Ben jij iemand die over relevante netwerken beschikt, of ken je personen die dit wellicht zouden willen doen, dan we horen we dat graag!

Bestuurdlid Thuisadministratie

We zijn op zoek naar iemand die bereid is het project Thuisadministratie bestuurlijk te begeleiden. Thuisadministratie is groot in de gemeente Tilburg. Vanuit buurgemeentes signaleren we een groeiende belangstelling: meer dan voldoende reden voor een goede bestuurlijke inkadering en begeleiding.

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Over Ons

Ontmoet Humanitas

Maak kennis met Humanitas Midden-Brabant

Het geld ligt gewoon op straat

Weet u dat er tientallen regelingen zijn waarmee u uw inkomen kunt verhogen? Veel mensen maken daar geen gebruik van. Laat het geld niet liggen en roep de hulp in van Formulierenhulp-Dichtbij.

Humanitas: Onze vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Wil je vrijwilliger worden? Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie.