Midden-Brabant

Activiteiten

Zit je op school en heb je behoefte aan ondersteuning? Vraag om een MentorMaatje! Je maatje van Humanitas MentorMaatjes is er speciaal voor jou. Hij of zij  zorgt voor plezier in het leren en geeft je zelfvertrouwen ’n oppepper. Je kunt alles aan je maatje vragen.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas Midden-Brabant

Video Thuisadministratie

Veel mensen lukt het niet om de administratie te onderhouden. Goed getrainde vrijwilligers van Humanitas kunnen dan helpen. Kijk wat Thuisadministratie voor jou kan betekenen!

Mijn administratie is een puinhoop, ik kan niks meer vinden

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden.

Humanitas: Partners

Zilverlijn

Humanitas is actief op allerlei fronten, maar heeft helaas niet de beschikking over zo veel vrijwilligers dat de vereniging alle maatschappelijk relevante zaken aan kan pakken. Daarom is het goed dat er ook andere initiatieven zijn. Eén van die initiatieven willen we hier graag vermelden.

Het Nationaal Ouderenfonds is een nieuwe actie gestart: ouderen worden uitgenodigd om te bellen met de Zilverlijn. Het project is bedoeld voor ouderen die het leuk vinden regelmatig gebeld te worden voor een gezellig gesprek.

Het is een speciale service voor ouderen. Zij kunnen zich kosteloos aanmelden door te bellen naar 0900 6080100 of via www.ouderenfonds.nl/deelnemen/zilverlijn/. Vervolgens worden de ouderen regelmatig gebeld door de Zilverlijn. Getrainde vrijwilligers bieden een luisterend oor, een gezellig praatje of en goed gesprek. Daar waar de oudere behoefte aan heeft. De gesprekken zijn uiteraard vertrouwelijk.

Humanitas: Kindervakantieweken

Kindervakantieweken

Vacatures
Bestuurslid fondsenwerving

Gezien de huidige samenstelling van het bestuur zijn we nadrukkelijk op zoek naar iemand die ervaring heeft met fondsenwerving of zich hierin wil verdiepen. Ben jij iemand die over relevante netwerken beschikt, of ken je personen die dit wellicht zouden willen doen, dan we horen we dat graag!

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Over Ons

Ontmoet Humanitas

Maak kennis met Humanitas Midden-Brabant

Het geld ligt gewoon op straat

Weet u dat er tientallen regelingen zijn waarmee u uw inkomen kunt verhogen? Veel mensen maken daar geen gebruik van. Laat het geld niet liggen en roep de hulp in van Formulierenhulp-Dichtbij.

Humanitas: Onze vrijwilligers

Vrijwilliger worden?

Wil je vrijwilliger worden? Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie.