Nederrijn

Stappen met Strippen Wageningen

Ontmoet een andere leefwereld

Stappen met Strippen is een project om mensen aan elkaar te koppelen om samen leuke dingen te doen. Het is voor mensen die zich eenzaam voelen en daardoor ongewild een teruggetrokken leven leiden en voor mensen die geïnteresseerd zijn in de verhalen van anderen en hun perspectief willen verrijken. Beiden vullen een strippenkaart in waarop een ieder kan aangeven waar ze goed in zijn, waar ze iemand bij kunnen helpen en wat ze leuk zouden vinden om met iemand te doen. Op basis van deze gegevens wordt er een match gemaakt. Samen bepalen ze dan de stappen die ze gaan nemen om de weg uit een isolement vorm te geven

Stappen met Strippen is een samenwerking van Humanitas Tandem, De Maakfabriek en THUIS, met steun van het Oranjefonds. De strippenkaarten zijn in co-creatie ontwikkeld met de doelgroepen.

Op 25 oktober 2017 vindt de eerste Stappen met Strippen avond plaats bij THUIS. Deze avond leggen we uit wat je kunt verwachten. We proberen je aan de hand van de strippenkaart te matchen aan iemand op basis van dezelfde interesses en jouw sterke kanten.

Heb je nog vragen? Bel even met Humanitas Tandem Wageningen, 0657 595 097.