Aandacht voor Humanitas op dag van vrijwilliger

Op 7 december was het de dag van de vrijwilliger. In de media was er veel aandacht voor het bijzondere werk dat onze vrijwilligers verzetten.

Zo vertelde de vijftienjarige Daphne Kremer uit Winterswijk in Metro hoe ze dementerende ouderen helpt. Haar verhaal kun je lezen op de site van Metro. Daphne was ook te gast in de uitzending van Tijd voor Max (het item met Daphne begint na ongeveer 5 minuten)

Humanitas-vrijwilliger Danny en deelnemer Gino waren te gast in de uitzending van Radio 1. Gino is transgender en mantelzorger. Vrijwilliger Danny van Humanitas Jeugdsupport is zijn maatje. Samen vertelden ze in de uitzending wat Jeugdsupport voor jongeren kan betekenen. Beluister de uitzending en lees ook hun verhaal op onze site.

In het programma Spitsuur van BNR Nieuwsradio vertelde Mirthe Biemans van Humanitas wat bedrijven en vrijwilligersorganisaties voor elkaar kunnen betekenen.

RTV Noord besteedde aandacht aan het project Maatschappelijke Begeleiding Vluchtelingen van Humanitas. Onder anderen vrijwilliger Milena kwam aan het woord over het belang van dit project.

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht