Humanitas presenteert eerste editie online magazine

Op 8 maart is het eerste online magazine van Humanitas verschenen. De eerste editie gaat over vluchten en opnieuw beginnen. In het magazine vertelt de Afghaanse Ali hoe hij naar Nederland vluchtte en Humanitas hem hielp zijn draai te vinden.

Ali (23) kwam op zestienjarige leeftijd naar ons land. Aanvankelijk voelde hij zich heel eenzaam. Maar inmiddels heeft een heel nieuw leven opgebouwd en is hij actief als vrijwilliger bij Humanitas.

Foto: Ilvy Njiokiktjien.

Zijn advies aan andere vluchtelingen: “Als je als vluchteling echt iets van je leven wilt maken, ga dan direct aan de slag. Dan kun je een leven opbouwen waar je later trots op kunt zijn.” Zijn bijzondere verhaal en extra achtergrondinformatie lees je in de eerste online editie van het Humanitas-magazine Van Mens Tot Mens.

Meld je aan voor ons online magazine.

Papieren magazine

Tegelijk met het eerste online magazine is ook de laatste papieren editie van Van Mens Tot Mens verschenen. De reden dat Humanitas de overstap maakt naar een digitale publicatie, is dat het goedkoper en minder milieubelastend is. Bovendien kan een online magazine makkelijker met anderen worden gedeeld.

Lees het verhaal van Ali in het online magazine.

Terug naar het nieuwsoverzicht