Breng je stem uit voor de Helemaal Humanitas Prijs

De Helemaal Humanitas Prijs wordt op 29 maart uitgereikt aan een activiteit die helemaal Humanitas is. Tot en met 25 maart kan er gestemd worden op een van de drie genomineerden. Stem nu op jouw favoriet!

De Helemaal Humanitas Prijs wordt uitgereikt aan een bijzondere activiteit van een van de Humanitas-afdelingen. Een activiteit waarin de waarden van Humanitas helemaal tot hun recht komen en die aansluit op een actuele maatschappelijke vraag.

Dit jaar zijn er drie activiteiten genomineerd: Gevaarlijke Liefde (voorlichting over sexting en jeugdprostitutie), Tandem Nieuwkomers (hulp bij het integreren voor nieuwkomers) en Lotgenoten Ex-mantelzorgers (Ex-mantelzorgers komen samen en delen hun verlies en ervaringen met lotgenoten). 

De winnaar krijgt 8500 euro. Wie de prijs krijgt wordt voor 50 procent bepaald door de jury en voor 50 procent door publieksstemmen. Tot en met 25 maart kun je de filmpjes over de genomineerden bekijken en stemmen op jouw favoriet op de Helemaal Humanitas Prijs-site.

Terug naar het nieuwsoverzicht