Home-Start in race voor Appeltje

Het programma voor opvoedondersteuning Home-Start maakt kans op een Appeltje van Oranje. Breng nu je stem uit op dit project en help Home-Start aan een Appeltje. Zodat we nog meer ouders en kinderen kunnen helpen.

De vrijwilligers van Home-Start ondersteunen al 25 jaar ouders bij hun vragen over de opvoeding. Ze bieden praktische hulp en een luisterend oor, zodat ouders er niet alleen voor staan. Humanitas is de hoofdlicentiehouder van Home-Start in Nederland. Het programma wordt in 150 gemeentes  aangeboden, zowel door Humanitas-afdelingen als andere lokale organisaties.

Het Appeltje van Oranje bestaat uit een prijs van vijftienduizend euro en een bronzen beeldje gemaakt door Prinses Beatrix. Koningin Máxima zal in mei de prijs uitreiken. Het Oranje Fonds kent de Appeltjes jaarlijks toe aan drie projecten op het gebied van maatschappelijk welzijn en sociale cohesie.

Mocht Home-Start een Appeltje winnen, dat zal het geld gebruikt worden om nog meer ouders te helpen. Stem daarom nu op Home-Start via deze  website: stem.oranjefonds.nl/home-start. Stemmen kan tot en met 16 januari.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht