Kindervakantieweken 2020 gaan niet door

Net als andere jaren hebben de vrijwilligers en coördinatoren van de Humanitas Kindervakantieweken hard gewerkt om leuke kampweken voor te bereiden. Helaas hebben wij moeten besluiten om de Kindervakantieweken in 2020 niet door te laten gaan vanwege de huidige maatregelen rondom het corona-virus.

 

De hoop was dat uiterlijk halverwege mei er meer duidelijkheid zou zijn over onder meer het overnachten met een groep kinderen en de anderhalve meter afstand tussen begeleiders en kinderen. Die duidelijkheid is helaas nog niet gekomen. Om een vakantieweek veilig te organiseren voor kinderen én voor de begeleiders is die duidelijkheid noodzakelijk.

Humanitas heeft deze beslissing met pijn in het hart genomen. Graag had de vereniging  iedereen een fijne en onbezorgde vakantieweek geboden, maar de veiligheid staat voorop. Wij realiseren ons dat dit voor de kinderen, de vrijwilligers en andere betrokkenen een grote teleurstelling is. Wij delen die teleurstelling en hadden het liefst samen met alle deelnemers weer geweldige vakantieweken gehad.

Neem voor vragen gerust contact op met de betreffende afdeling van Humanitas.

Terug naar het nieuwsoverzicht