Noord-Limburg

Humanitas Noord-Limburg

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Begeleide Omgangsregeling (BOR): voor ouders én kind. Als ouders wil je het beste voor je kinderen, ook bij een echtscheiding. Een onderdeel daarvan is het vastleggen van afspraken over zorg en opvoeding.

Meer activiteiten van Humanitas Noord-Limburg
16-12-2015 Naamsverandering afdeling Venlo-Venray

Humanitas afdeling Venlo-Venray wordt Humanitas afdeling Noord-Limburg. Per 1 januari gaat de naamsverandering in om verschillende praktische redenen, maar vooral vooral omdat het werkgebied heel Noord-Limburg bestrijkt. 

Vacatureoverzicht
Vacature Vrijwillige coördinatoren MentorMaatjes

Sommige jongeren komen er zelf even niet uit. Een beetje ondersteuning kan het verschil maken. Humanitas MentorMaatjes koppelt scholieren aan een mentormaatje. Voor de begeleiding van deze mentormaatjes en voor de samenwerking met de betrokken scholen zoeken we vrijwillige coördinatoren.

Vrijwilligers Gezin in Balans

Humanitas Gezin in Balans zoekt vrijwilligers voor de regio Noord en Midden Limburg. Humanitas Gezin in Balans biedt ondersteuning aan (ex-)gedetineerde ouders en hun gezinnen tijdens en na detentie. We zoeken ervaren opvoeders die hen vrijwillig willen ondersteunen.

Bekijk alle vacatures

Humanitas is er voor iedereen.

Leer ons werk kennen via deze film.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

31-10-2016 Op zoek naar MentorMaatjes

Humanitas Noord-Limburg is voor een nieuw project in Venlo op zoek naar MentorMaatjes. Als mentormaatje ondersteun je een leerling wekelijks met extra aandacht en ondersteuning op school. De begeleiding is er op gericht dat het plezier in school weer terug wordt gevonden.

18-1-2017 Nieuwsbrief 5, december 2016

Nieuwsbrief 5, december 2016 Humanitas Noord-Limburg

27 mrt 2017 19:30 Introductiebijeenkomst (potentiële) vrijwilligers

Oproep voor (potentiële) vrijwilligers Humanitas Noord-Limburg. Humanitas afdeling Noord-Limburg organiseert maandag 27 maart een Introductiebijeenkomst voor nieuwe (potentiële) vrijwilligers.