Noord-Limburg

Humanitas Noord-Limburg

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Humanitas Begeleide Omgangsregeling (BOR): voor ouders én kind. Als ouders wil je het beste voor je kinderen, ook bij een echtscheiding. Een onderdeel daarvan is het vastleggen van afspraken over zorg en opvoeding.

Meer activiteiten van Humanitas Noord-Limburg

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Adres
  • Humanitas Noord-Limburg is actief in: Afferden Lb, America, Arcen, Baarlo Lb, Belfeld, Bergen Lb, Beringe, Blitterswijck, Broekhuizen Lb, Broekhuizenvorst, Castenray, Egchel, Evertsoord, Geijsteren, Gennep, Grashoek, Griendtsveen, Grubbenvorst, Hegelsom, Heide, meer...
16-12-2015 Naamsverandering afdeling Venlo-Venray

Humanitas afdeling Venlo-Venray wordt Humanitas afdeling Noord-Limburg. Per 1 januari gaat de naamsverandering in om verschillende praktische redenen, maar vooral vooral omdat het werkgebied heel Noord-Limburg bestrijkt. 

Vacatureoverzicht
Vacature Vrijwillige coördinatoren MentorMaatjes

Sommige jongeren komen er zelf even niet uit. Een beetje ondersteuning kan het verschil maken. Humanitas MentorMaatjes koppelt scholieren aan een mentormaatje. Voor de begeleiding van deze mentormaatjes en voor de samenwerking met de betrokken scholen zoeken we vrijwillige coördinatoren.

Vrijwilligers Gezin in Balans

Humanitas Gezin in Balans zoekt vrijwilligers voor de regio Noord en Midden Limburg. Humanitas Gezin in Balans biedt ondersteuning aan (ex-)gedetineerde ouders en hun gezinnen tijdens en na detentie. We zoeken ervaren opvoeders die hen vrijwillig willen ondersteunen.

Bekijk alle vacatures

Humanitas is er voor iedereen.

Leer ons werk kennen via deze film.

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

27-6-2016 Nieuw project 'MentorMaatjes'

Humanitas afdeling Noord-Limburg is van plan een nieuwe activiteit op te starten. Met ingang van het nieuwe schooljaar wil men met het project “MentorMaatjes” leerlingen uit de eerste klassen van het voortgezet onderwijs gaan ondersteunen.

12-10-2016 Nieuwsbrief 4, oktober 2016

Nieuwsbrief 4, oktober 2016 Humanitas Noord-Limburg