Noord-Veluwe

Onze vrijwilligers willen je graag helpen

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Noord-Veluwe
Onze missie

Humanitas Noord-Veluwe helpt mensen weer grip te krijgen op hun leven, ongeacht hun cultuur, geloof of levensbeschouwing. Wij…

  • lopen een stukje op met iemand die er alleen voor staat

  • bieden een luisterend oor voor wie zich alleen voelt

  • leren iemand zijn eigen administratie weer op orde te brengen.

Zo krijgen mensen de regie weer terug over hun eigen leven. Alle activiteiten uitgevoerd door ervaren en deskundige vrijwilligers.

Sterker dan je denkt

Humanitas Noord-Veluwe is er voor iedereen die het even niet alleen redt. Onze hulp kost niks en is tijdelijk en gelijkwaardig. Onze vrijwilligers bieden praktische hulp, tips, vriendschap en gezelschap.

Humanitas: Bestuurservaring? Bij Humanitas Noord-Veluwe!

Bestuursleden gezocht

Humanitas Noord-Veluwe is op zoek naar bestuursleden. Het afdelingsbestuur werkt vanuit een strategisch plan met als hoofdpunten: focus op kwetsbare groepen, versterken van de kwaliteit van vrijwilligers, het positioneren van Humanitas als merk, en een groei van diversiteit en/of omvang van onze activiteiten. De hoofdtaak is het ontwikkelen van activiteiten, projecten en het aansturen van de activiteitcoördinatoren. Iets voor jou? Lees de volledige vacature!

Humanitas: Ben jij onze Coördinator Thuisadministratie in Nijkerk of Nunspeet?

Coördinator Thuisadministratie

Ben jij op zoek naar een coördinerende vrijwilligersfunctie? Humanitas Noord-Veluwe zoekt coördinatoren voor Thuisadministratie voor diverse gemeenten. De werkgroep "Thuisadministratie" bestaat uit Vrijwilligers van Humanitas die worden gekoppeld aan een deelnemer. Zij bieden ondersteuning totdat de financiën en de administratie weer overzichtelijk zijn. Lees de volledige vacature!

Vacatureoverzicht
Taalmaatje gezocht

Ben jij geduldig, creatief en betrokken? Als taalmaatje bezoek je de deelnemer ongeveer eenmaal per week gedurende een jaar en help je hem of haar bij het leren van de Nederlandse taal. Daarnaast ondersteun je de deelnemer bij het oefenen van het Nederlands in praktische, alledaagse situaties. Als t...

Wij zoeken een nieuwsgierig type

Wat ga je doen? Je interviewt deelnemers en vrijwilligers en werkt dit uit voor diverse online en offline communicatiemiddelen. Je voelt je comfortabel in gesprek met externe partijen zoals gemeenten, samenwerkingspartners en derden. Je bent mobiel en beschikbaar voor interviews die plaat...

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Financieel Café

Inwoners van Ermelo en Harderwijk kunnen vanaf heden terecht bij het Financieel Café!

Het Financieel Café is er voor iedereen die moeite heeft met zijn/haar geldzaken. Voor sommigen zal één bezoek aan het café genoeg zijn, voor andere is het misschien wel handig om elke maand even binnen te lopen om te ontvangen post door te nemen of betalingen te doen via het internet. Ook mensen met schulden zijn van harte welkom. De medewerkers van het Financieel Café hebben daar ervaring mee en helpen op weg naar een oplossing. Meer weten?

Humanitas: Organisatie

Het secretariaat van onze afdeling is momenteel door vacatures niet bereikbaar. Voor vragen over onze activiteiten kunt u het beste contact opnemen met de coördinator van betreffende activiteit.
Vragen aan het bestuur en algemene vragen worden door onderstaande bestuursleden beantwoord.

Ondersteunend contact: Janine Duits 06-13003850
oc.noord-veluwe@humanitas.nl

Steun bij Verlies: Roulerend 06-11281500
sbv.noord-veluwe@humanitas.nl

Taalmaatjes: Joke van Uden 06-18657578
taalmaatjes.noord-veluwe@humanitas.nl

Thuisadministratie: René van Leer 06-55573249
ta.noord-veluwe@humanitas.nl

Bestuur en algemeen: R. Gerritsen
noord-veluwe@humanitas.nl

Bestuur en algemeen: S. Volgers 06-22003910

Het bestuur Humanitas Noord-Veluwe

18-2-2016 Interview met Chris de Glint in De Puttenaer

In de lokale krant De Puttenaer staat een mooi interview met onze Coördinator Thuisadministratie Chris de Glint! In Putten zijn veel goede doelen die gericht zijn op hulp aan anderen die het minder goed hebben. De Puttenaer brengt deze organisaties in beeld. Chris de Glint vertel...

1-2-2016 Liesbeth Smit ontvangt 'Oldebroek voor Mekaar' beeldje

Liesbeth Smit, coördinator Thuisadministratie ontving een bijzondere prijs op 28 januari 2016. De Koersgroep gaf haar het  een Oldebroek voor Mekaar-waarderingsbeeldje voor haar werkzaamheden voor de gemeenschap.