Noord-Veluwe

Onze vrijwilligers willen je graag helpen

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Noord-Veluwe
Onze missie

Humanitas Noord-Veluwe helpt mensen weer grip te krijgen op hun leven, ongeacht hun cultuur, geloof of levensbeschouwing. Wij…

  • lopen een stukje op met iemand die er alleen voor staat

  • bieden een luisterend oor voor wie zich alleen voelt

  • leren iemand zijn eigen administratie weer op orde te brengen.

Zo krijgen mensen de regie weer terug over hun eigen leven. Alle activiteiten uitgevoerd door ervaren en deskundige vrijwilligers.

Humanitas: Organisatie

Voor vragen over onze activiteiten kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de coördinator van de betreffende activiteit:

Ondersteunend contact: Janine Duits,
oc.noord-veluwe@humanitas.nl, 0613003850

Steun bij Rouw en Verlies: Jane Broekhoven,
sbv.noord-veluwe@humanitas.nl, 0611281500

Taalmaatjes: Joke van Uden,
taalmaatjes.noord-veluwe@humanitas.nl, 0618657578

Thuisadministratie: René van Leer,
ta.noord-veluwe@humanitas.nl, 0655573249

Voor algemene vragen en vragen aan het bestuur kunt u het beste contact met ons opnemen via
noord-veluwe@humanitas.nl, 0622003910.

Wij horen graag van u!
Het bestuur van Humanitas Noord-Veluwe

Humanitas: Organisatie

Een nieuw afdelingsbestuur

Humanitas Noord-Veluwe heeft een nieuw bestuur!

Tijdens de algemene ledenvergadering op 18 april jl. zijn Piet Uneken, Willem Hofmijster en Sarah Westenburg benoemd als respectievelijk de nieuwe voorzitter, penningmeester en secretaris.

Lees meer

Vacatureoverzicht
Taalmaatje gezocht

Ben jij geduldig, creatief en betrokken? Als taalmaatje bezoek je de deelnemer ongeveer eenmaal per week gedurende een jaar en help je hem of haar bij het leren van de Nederlandse taal. Daarnaast ondersteun je de deelnemer bij het oefenen van het Nederlands in praktische, alledaagse situaties. Als t...

Wij zoeken een nieuwsgierig type

Wat ga je doen? Je interviewt deelnemers en vrijwilligers en werkt dit uit voor diverse online en offline communicatiemiddelen. Je voelt je comfortabel in gesprek met externe partijen zoals gemeenten, samenwerkingspartners en derden. Je bent mobiel en beschikbaar voor interviews die plaat...

Bekijk alle vacatures

Humanitas: Ondersteunend Coördinator Taalmaatjes

Ondersteunend Coördinator Taalmaatjes

Ben jij op zoek naar een coördinerende vrijwilligersfunctie? Humanitas Noord-Veluwe zoekt iemand die de coördinator van de werkgroep ‘Taalmaatjes’ komt ondersteunen.

Lees meer

Sterker dan je denkt

Humanitas Noord-Veluwe is er voor iedereen die het even niet alleen redt. Onze hulp kost niks en is tijdelijk en gelijkwaardig. Onze vrijwilligers bieden praktische hulp, tips, vriendschap en gezelschap.

Humanitas: Bestuurservaring? Bij Humanitas Noord-Veluwe!

Bestuursleden gezocht

Humanitas Noord-Veluwe is op zoek naar bestuursleden. Het afdelingsbestuur werkt vanuit een strategisch plan met als hoofdpunten: focus op kwetsbare groepen, versterken van de kwaliteit van vrijwilligers, het positioneren van Humanitas als merk, en een groei van diversiteit en/of omvang van onze activiteiten. De hoofdtaak is het ontwikkelen van activiteiten, projecten en het aansturen van de activiteitcoördinatoren. Iets voor jou? Lees de volledige vacature!

1-2-2016 Liesbeth Smit ontvangt 'Oldebroek voor Mekaar' beeldje

Liesbeth Smit, coördinator Thuisadministratie ontving een bijzondere prijs op 28 januari 2016. De Koersgroep gaf haar het  een Oldebroek voor Mekaar-waarderingsbeeldje voor haar werkzaamheden voor de gemeenschap. 

29-3-2017 Talent4money

Humanitas is mede-organisator van een stoer event: talent4money! Iedereen kan leren goed met geld om te gaan, ook jongeren. Komen we deze week ook bij jou op school langs?