Oostelijke Achterhoek

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 22401705
  • Adres:
  • Humanitas Oostelijke Achterhoek is actief in: Aalten, Beltrum, Borculo, Bredevoort, De Heurne, Dinxperlo, Eibergen, Geesteren, Geesteren Gld, Gelselaar, Groenlo, Haarlo, Harreveld, Lichtenvoorde, Lievelde, Marienvelde, Mariënvelde, Neede, Rekken, Rietmolen, meer...

Enkele van onze activiteiten

Je wilt het beste voor je kind, ook bij een echtscheiding. Begeleide Omgangs Regeling helpt je. Ook als spanningen goede afspraken over een omgangsregeling in de weg staan. Wij houden geen dossier bij.

Iedereen kan zich eenzaam voelen ongeacht achtergrond of leeftijd, met Tandem kom je onder de mensen . Samen met 'n maatje ga je gezellig op stap en doe je dingen die je leuk vindt.

Meer activiteiten van Humanitas Oostelijke Achterhoek

Maak kennis met Humanitas

In 90 seconden leggen we uit wie we zijn en wat we doen.

//www.youtube-nocookie.com/embed/CJFY1c3sJh8
Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Problemen met de buren? Buurtbemiddeling helpt! Meningsverschillen of last van elkaar en u komt er samen niet meer uit, dan bieden onze ervaren en goed opgeleide bemiddelaars oplossingen.

Vacatures
Formulierenbrigade Aalten

Voor de formulierenbrigade in Aalten, gevestigd in de Ahof, Polstraat 9 zijn wij op zoek naar vrijwilligers.   Van de vrijwilligers verwachten wij: dat zij in staat zijn te helpen bij het invullen van formulieren dat zij betrokken en enthousiast zijn tijd vrij willen en kunnen maken op dinsdag...

Bekijk alle vacatures