Routebeschrijving

Het Landelijk Bureau van Humanitas is gevestigd aan Sarphatistraat 4 in Amsterdam.

Download de routebeschrijving als pdf.

Of kijk op Google Maps waar we zitten.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Vanaf Amsterdam Centraal Station:

  • Metro alle richtingen, uitstappen halte Weesperplein, uitgang Sarphatistraat. Je loopt de Sarphatistraat in richting het Frederiksplein en steekt de rivier de Amstel over.  Het Landelijk Bureau zit direct na de brug aan de linkerkant van de straat, op nummer 4.
  • Tram 4 richting station RAI. Uitstappen halte Frederiksplein. Je steekt het grote kruispunt over naar de Sarphatistraat, richting de rivier de Amstel. Het Landelijk Bureau zit vóór de brug aan de rechterkant van de straat, op nummer 4.

Vanaf Station Amsterdam Amstel:

  • Metro richting Centraal Station, uitstappen halte Weesperplein, uitgang Sarphatistraat. Je loopt de Sarphatistraat in richting het Frederiksplein en steekt de rivier de Amstel over. Het Landelijk Bureau zit direct na de brug aan de linkerkant van de straat, op nummer 4.

Routebeschrijving auto

Vanuit Noord-Holland:

Op de ringweg noord Amersfoort/Almere aanhouden.

Bij de afslag Volendam Amsterdam Centrum (S116) aanhouden. Na 5 km ga je op het verkeersplein naar links (dit is de derde afslag).

Je rijdt nu op de Wibautstraat (rechterbaan aanhouden). Na de kruising met de trambaan ga je bij het stoplicht rechtsaf. Jegaat nu de Amstel over (rechterbaan aanhouden). Bij de eerste gelegenheid rechtsaf (Oosteinde), aan het eind van de straat weer rechtsaf (Sarphatistraat) en meteen weer rechtsaf, de oprit op. Als je nu de steeg inrijdt, kun je op de eerste parkeerplaats links gratis je auto parkeren.

Vanuit Almere/Amersfoort (A1), Den Haag/Rotterdam (A4) en Haarlem (A9):

Via ringweg, afslag Duivendrecht  (S112).

Bij stoplicht linksaf (Gooiseweg). Bij het stoplicht op de rotonde rechtsaf (Wibautstraat).

Als je het spoor onderdoor rijdt, moet je de stoplichten tellen: bij het 5e stoplicht linksaf. Je gaat nu de Amstel over (rechterbaan aanhouden). Bij de eerste gelegenheid rechtsaf (Oosteinde), aan het eind van de straat weer rechtsaf (Sarphatistraat) en meteen weer rechtsaf, de oprit op. Als je nu de steeg inrijdt, kun je op de eerste parkeerplaats links gratis je auto parkeren.

Vanuit Utrecht (A2):

Vanaf einde A2 volg S110 Centrum. Blijf aanwijzingen Centrum volgen. Je rijdt via de President Kennedylaan over de Amsteldijk.  Aan het einde van de Amsteldijk sla je linksaf. Dan bij de eerste gelegenheid rechtsaf (Oosteinde aan het eind van de straat weer rechtsaf (Sarphatistraat) en meteen weer rechtsaf, de oprit op. Als je nu de steeg inrijdt, kun je op de eerste parkeerplaats links gratis je auto parkeren.