Nationale Postcode Loterij

Humanitas wordt gesteund door de Nationale Postcode Loterij. Sinds 2008 ontvangen we een forse financiële bijdrage van de Postcode Loterij. Daar zijn we heel blij mee.

Want dankzij deze structurele samenwerking kunnen we projecten financieren die anders niet mogelijk zouden zijn geweest. En kunnen we nog meer mensen helpen.

Goede doelen

De Nationale Postcode Loterij is in 1989 opgericht om goede doelen te steunen. Inmiddels krijgen 107 goede doelen jaarlijks een vaste bijdrage en spelen drie miljoen Nederlanders mee met de loterij. Zij maken maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen de deelnemers 107 goededoelenorganisaties met de helft van de lotprijs. Sinds de oprichting van de Postcode Loterij is ruim 5,8 miljard euro aan mens en natuur gegeven.

Sinds 2005 is het format van de Postcode Loterij ook actief in het Verenigd Koninkrijk en Zweden, waar de People’s Postcode Lottery en de Svenska PostkodLotteriet fondsen werven voor goede doelen. In Nederland werkt de Nationale Postcode Loterij samen met de BankGiro Loterij en de VriendenLoterij binnen de Goede Doelen Loterijen. Novamedia/Postcode Loterijen is de op twee na grootste private geldgever aan goede doelen ter wereld.

Wil je ook meespelen met de Nationale Postcode Loterij? Meld je aan op de website van de Nationale Postcode Loterij.

Volg de Nationale Postcode Loterij ook op Twitter  en via Facebook.