Humanitas Home-Start

In een jong gezin maak je veel voor het eerst mee. Dat kan leiden tot spanningen. Home-Start helpt. Biedt opvoedingsondersteuning aan gezinnen met in elk geval één kind van zes jaar of jonger.

Home-Start: praktische steun voor jonge gezinnen 

Heb je een jong gezin, dan maak je veel voor het eerst mee. Kinderen opvoeden is al spannend genoeg zonder dat er sprake is van ziekte en overbelasting. Of zorgen om de kinderen, partner, werk of geld. Een luisterend oor of helpende hand is dan heel fijn.

Niemand in de buurt? Doe dan een beroep op Home-Start. Bedoeld voor gezinnen met in elk geval één kind van zes jaar of jonger. Een vrijwilliger van Home-Start komt wekelijks bij je langs en biedt ondersteuning, praktische hulp, tips en vriendschappelijk contact en voorkomt dat alledaagse zaken uitgroeien tot ernstige en langdurige problemen. 

Wil je meer weten of je aanmelden? Ga naar de speciale Home-Start-website voor meer informatie of om te zien in welke gemeenten Home-Start wordt aangeboden. 

Over Home-Start

Heb je een jong gezin? Home-Start geeft tips en steunt je. En biedt vriendschap en een helpende hand bij de opvoeding. Een vrijwilliger staat elke week voor je klaar. Voor gezinnen met in elk geval 1 kind van 6 jaar of jonger. Lees verder

Onze vrijwilligers

Werken voor Home-Start is verrijkend. Je krijgt een gedegen scholing en bent een waardevolle steun. Je geeft wekelijks opvoedingsondersteuning, tips, begeleiding, bent een luisterend oor en een vriendschappelijk contact. Help jij gezinnen met kinderen van 0 tot 7 jaar bij het opvoeden? Lees verder

Projectmedewerker Ali Aksoy

Projectleider Sandra Hollander