Humanitas Hulpdienst

Met sommige karweitjes en reparaties kun je niet te lang wachten. De Humanitas Klussendienst helpt. Bijvoorbeeld wanneer je hulp nodig hebt terwijl er geen klusser binnen handbereik is.

Humanitas Klussendienst: voor ‘n klusje dat niet kan wachten

Hulp nodig bij een karweitje, maar ken je geen klusser? Bel dan de klussendienst (ook wel hulpdienst genoemd) van Humanitas. Want met sommige karweitjes en reparaties kun je nou eenmaal niet te lang wachten. Denk bijvoorbeeld aan gras maaien, snoeien, een lamp ophangen, een kraan of stopcontact repareren, de tv instellen, een stekker of batterijen vervangen, een telefoon aansluiten, of vervoer naar ziekenhuis of fysiotherapie.

Het gaat om klussen die maximaal een halve dag duren en eenmalig zijn. In sommige gemeenten betaal je alleen de kosten van het materiaal dat nodig is voor de klus. In andere betaal je ook een klein bedrag voor de klus.

Over Humanitas Klussendienst

Ken je geen klusser en moet er toch een klusje gebeuren? Humanitas Klussendienst helpt. Want sommige karweitjes en reparaties kunnen nou eenmaal niet te lang wachten. Lees verder

Onze vrijwilligers

Heb je twee rechterhanden en wil je mensen helpen? Denk dan eens aan de Humanitas Klussendienst. Mensen die wel wat hulp kunnen gebruiken, help je enorm. Vaak gaat het niet alleen om de reparatie of het klusje, maar wordt het maken van een praatje net zo goed gewaardeerd. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau