Humanitas Intensieve Vrijwillige Zorg

Voor verschillende doelgroepen en leeftijden heeft de Intensieve Vrijwillige Zorg een maatje. Heb je thuis zorg, hulp of aandacht nodig? Een maatje helpt. Jouw zelfstandigheid staat voorop.

Intensieve Vrijwillige Zorg: voor iedereen is er ‘n maatje

Een fijn maatje dat jou aandacht en zorg geeft. Dat is wat de Intensieve Vrijwillige Zorg inhoudt. Er zijn maatjes voor heel uiteenlopende doelgroepen en leeftijden. Denk aan chronisch zieken, mantelzorgers, gehandicapten, ouderen, mensen met psychische problemen of dementie.

Een maatje geeft thuis hulp. Het doel is om jou zolang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen. Je gaat bijvoorbeeld met een maatje iets leuks ondernemen wat je in je eentje niet gauw wilt of kunt doen. Of we helpen je contacten te maken en je netwerk uit te breiden. Of als je een mantelzorger bent, dan springen we bij, zodat je even op adem kunt komen. Voor iedereen is een maatje. 

Over Humanitas Intensieve Vrijwillige Zorg

Wie is er voor je als je hulp of aandacht nodig hebt? Jouw maatje van Intensieve Vrijwillige Zorg. Er zijn maatjes voor verschillende doelgroepen en leeftijden. Lees verder

Onze vrijwilligers

Als vrijwilliger bij Intensieve Vrijwillige Zorg verlicht je iemands zorgen.  Uiteenlopende doelgroepen en leeftijden vragen om hulp thuis. Wil jij voor hen een maatje zijn? Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau