Humanitas Jongeren in Rouw

Hoe verwerk het verlies van een dierbare als je nog zo jong bent? Jongeren In Rouw helpt je. In acht bijeenkomsten krijg je de herkenning en steun die juist lotgenoten elkaar kunnen geven. 

Humanitas Jongeren In Rouw: omdat zij je begrijpen

Als je op jonge leeftijd je vader of moeder verliest, valt een anker van je bestaan weg. Ook het verlies van een broer of zus of een andere dierbare is een ingrijpende klap. Vaak heeft je omgeving geen idee wat je doormaakt. Dit kan je het gevoel geven er alleen voor te staan.

Denk dan aan de groep Jongeren In Rouw. Daar tref je vijf tot acht lotgenoten van jouw leeftijd die jou helemaal begrijpen en naar je luisteren. De groep komt zo’n acht keer bij elkaar. Deelname is mogelijk vanaf zes maanden na het verlies.

Over Humanitas Jongeren In Rouw

Op jonge leeftijd kan een verlies extra hard aankomen. Jongeren In Rouw  helpt je verder. In acht groepsbijeenkomsten met lotgenoten komen rouwverwerking, gevoelens en ervaringen aan bod. Vertel over jouw ervaringen op de manier die het beste bij jou past.  Lees verder

Onze vrijwilligers

Je begeleidt de groep Jongeren In Rouw. Hier kunnen jongeren hun verlies samen verwerken.  Je begrijpt hoe moeilijk het kan zijn om vrienden en familieleden om steun te vragen als daar behoefte aan hebt.  Lees verder

Contactgegevens landelijk bureau: