Humanitas Jongerenmaatjes

Is er een lastige situatie, thuis of op school? Humanitas Jongerenmaatjes zijn er speciaal voor jou. Je Jongerenmaatje luistert naar je en geeft je aandacht en steun. 

Humanitas Jongerenmaatjes: een schouder om op te leunen

Een maatje is fijn. Zeker als je wel een steuntje in de rug kunt gebruiken. Bijvoorbeeld omdat het contact met anderen niet zo lekker loopt. Thuis, op school of waar dan ook.

Je Jongerenmaatje luistert en geeft je aandacht en steun. Gezelligheid, vriendschap en vertrouwen staan centraal. Je kunt bijvoorbeeld samen gaan sporten. Maar ook als je tips nodig hebt voor een sollicitatiebrief, een opleiding, of hulp wilt bij een telefoongesprek – op je maatje kun je bouwen.

Jongerenmaatjes helpen jou je weg te vinden of je nou op de basisschool zit, op de middelbare school of al op kamers gaat.

Over Humanitas Jongerenmaatjes

Humanitas Jongerenmaatjes zijn er voor je als je ze nodig hebt. Ze geven je aandacht en steun. Een maatje is altijd fijn. Bijvoorbeeld als je te maken hebt met een lastige situatie thuis of op school. Bij Jongerenmaatjes draait het om vriendschap, vertrouwen en gezelligheid.  Lees verder

Onze vrijwilligers

Vind je ‘t leuk om met jongeren op te trekken? Denk dan 's aan Humanitas Jongerenmaatjes. Zij zijn er voor jongeren die wat extra aandacht en hulp kunnen gebruiken. Het draait om vriendschap, vertrouwen en gezelligheid. Doel: voorkomen van isolement en problemen die daar uit voortvloeien. Lees verder