Humanitas Kindervakantieweken

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Humanitas Kindervakantieweken maakt het tóch mogelijk. Naast groepsweken kunnen kinderen ook op vakantie bij een gastouder.

Humanitas Kindervakantieweken: ook vakantie voor jouw kind

Je gunt je kind graag een vakantie, maar soms zit dat er gewoon niet in. Misschien is de gezondheid een spelbreker, of geldgebrek. Het maakt niet uit waarom.

Ook jouw kind krijgt een fijne vakantieweek op een mooie plek in Nederland waar veel te zien en te doen is. Goed geschoolde vrijwilligers zorgen tijdens de groepsweek voor spannende activiteiten, zoals leuke spellen in het bos, hutten bouwen en zwemmen. Daarnaast zijn er ook weekvakanties bij een gastouder.

De kinderen zijn er lekker even uit en kunnen nieuwe indrukken opdoen en vriendjes maken. Voor kinderen van 6 tot 18 jaar.

Kijk rechts op deze pagina welke afdelingen Kindervakantieweken aanbieden.

De Humanitas Kindervakantieweken hebben het keurmerk van het Steunpunt Kindervakanties. Ook in 2019 is het keurmerk weer toegekend.

Over Kindervakantieweken

Ook als ‘n gezinsvakantie er door omstandigheden niet inzit, kunnen kinderen er toch even tussenuit. Dankzij de Kindervakantieweken doen zij op een mooie plek in Nederland nieuwe ervaringen op, beleven avonturen en maken nieuwe vriendjes. Er zijn groepsweken en vakanties bij gastouders. Lees verder

Onze vrijwilligers

Wil jij kinderen een onvergetelijke, zorgeloze vakantie bezorgen en een week hun begeleider zijn? En vind je ’t ook leuk om al mee te denken over de voorbereiding en uitvoering van die week? Geef je dan op als vrijwilliger. Jouw inzet en talent zijn van groot belang en van harte welkom.  Lees verder

Contactinformatie Landelijk Bureau:

Scholing vrijwilligers

Vrijwilligers van de Kindervakantieweken worden geschoold voor ze aan de slag gaan. Dat gebeurt bijvoorbeeld tijdens een warmdraaiweekend, dat bedoelt is om de kennis van de vrijwilligers op te poetsen én om teamgevoel te kweken. Lees verder