Humanitas Maatschappelijke begeleiding

Als vluchteling of asielzoeker is alles nieuw voor je. Maatschappelijke Begeleiding helpt je op weg. We begeleiden je bij het inburgeren. Gaan mee naar instanties en helpen je van alles te regelen.

Maatschappelijke Begeleiding: snel wegwijs in een nieuw land

Ben je vluchteling of asielzoeker? Als nieuwkomer in een ander land, is er veel om aan te wennen en uit te zoeken. Maatschappelijke Begeleiding helpt je graag op weg. Een vrijwilliger begeleidt jou, zodat je snel kunt inburgeren.

Heb je vragen over regels? Hulp nodig bij het invullen van formulieren? Wil je de Nederlandse taal leren? Zoek je een arts, of een school voor de kinderen? We geven uitleg en gaan met je mee naar instanties. We laten je kennismaken met clubs en verenigingen en helpen soms ook bij het kopen van de inrichting voor een huis.

Over Maatschappelijke Begeleiding

Maatschappelijke Begeleiding helpt vluchtelingen, migranten en asielzoekers op weg in Nederland. Want voor nieuwkomers is alles wennen. Daarom gaan we met je mee naar allerlei instanties. Helpen je bij het inburgeren. En bij het regelen van allerlei zaken, zoals het leren van de Nederlandse taal. Lees verder

Onze vrijwilligers

Maatschappelijke Begeleiding helpt vluchtelingen, migranten en asielzoekers op weg in Nederland. Want voor nieuwkomers is alles wennen. Daarom gaan we mee naar allerlei instanties. We helpen bij het inburgeren. En bij allerlei zaken regelen, zoals het leren van de Nederlandse taal. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau