Humanitas Jeugdsupport

Humanitas Jeugdsupport vindt dat alle jongeren recht hebben op veiligheid en een mooie toekomst. Wij helpen als Jeugdzorg een rol speelt, of als je je draai niet kunt vinden.

Jeugdsupport: steun bij bouwen aan jouw toekomst

Jeugdsupport is een maatjesproject. Onze vrijwilligers zijn er voor je wanneer je je draai in de maatschappij niet kunt vinden. Omdat je te maken hebt met Jeugdzorg en een veilige omgeving mist.

Jouw maatje van Jeugdsupport ondersteunt je op alle mogelijke manieren. Wanneer je je verhaal kwijt wilt. Of vragen hebt over werk, opleidingen of wonen. Of samen wat leuks wilt doen. Jouw maatje zorgt dat je er niet alleen voor staat en met zelfvertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Leeftijd: tussen 12 en 25 jaar.

Over Humanitas Jeugdsupport

Jeugdsupport geeft je de hulp die je nodig hebt om je draai in de maatschappij te vinden. Jouw maatje begrijpt hoe belangrijk een veilige omgeving is, wanneer je met Jeugdzorg te maken hebt. En zorgt dat je met zelfvertrouwen naar de toekomst kunt kijken. Lees verder

Onze vrijwilligers

Als vrijwilliger bij Jeugdsupport help je jongeren alsnog hun draai in de maatschappij te vinden. Je kunt je goed verplaatsen in jongeren en jongvolwassenen die met (Jeugd)zorg te maken hebben (gehad). Je begrijpt hoe belangrijk het is om iemand te hebben om op terug te kunnen vallen. Lees verder