Humanitas ontmoeting

Kom ook ‘ns naar de Buurtkamer. Een gezellige ontmoetingsruimte voor ouderen.  Er is van alles te doen in de Buurtkamer van Humanitas Ouderenontmoeting. Lees er de krant,  of maak een praatje.

Humanitas Ouderenontmoeting: gezellig en ontspannen buurten

De Buurtkamer van Humanitas Ouderenontmoeting draait om gezelligheid en ontspanning. Het is een ontmoetingsruimte voor ouderen uit dezelfde omgeving. En er is van alles te doen. Kom er bijvoorbeeld een krant of boek lezen, drink een kopje koffie of maak een praatje met buurtgenoten. Er zijn gespreksgroepen, of doe mee aan een leeskring waarin je een boek leest en bespreekt. Samen koken en eten kan ook.

De een zoekt gezelligheid en aanspraak bij de Buurtkamer. De ander vindt juist de activiteiten leuk, of komt voor de afleiding. Elke reden is prima en iedereen is van harte welkom.

Over Humanitas Ouderenontmoeting

De Buurtkamer is een ontmoetingsplek voor ouderen uit dezelfde buurt. Gezelligheid staat centraal. In de ouderensoos van Humanitas Ouderenontmoeting is van alles te doen. Samen, of individueel. Lees er een krant of boek, drink een kopje koffie of maak gezellig een praatje. Iedereen is welkom. Lees verder

Onze vrijwilligers

De Buurtkamer is van grote betekenis voor ouderen én voor de onderlinge contacten binnen een buurt. Ouderen zien het kringetje om hen heen vaak kleiner worden. De Buurtkamer van Humanitas Ouderenontmoeting kan dan samen met de omgeving een rol spelen als een fijne ontmoetingsplaats.  Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau