Humanitas Praten over Verlies

Er zijn vele vormen van rouw. Humanitas Praten over Verlies helpt jou bij de verwerking daarvan. Chat anoniem en vertrouwelijk met een van onze vrijwilligers.

Humanitas Praten over Verlies: voor elke vorm van rouw

Er zijn vele vormen van verlies en rouw. Hoe verwerk je bijvoorbeeld iets ingrijpends als een overlijden, een ontslag, een echtscheiding of het loslaten van een langgekoesterde droom? Erover praten is niet altijd even makkelijk. Soms toont je omgeving weinig begrip. Of wil je de mensen om je heen niet (langer) tot last zijn.

Humanitas Praten over Verlies is er voor iedereen, ongeacht leeftijd en achtergrond. Een chat van mens tot mens, anoniem en vertrouwelijk. Bij ons kun je terecht met al je vragen en (praktische) problemen, maar ook om gewoon eens je hart luchten. 

Ga naar de site van Praten over Verlies om meteen te chatten.

Over Humanitas Praten over Verlies

Een verlies verwerken is al moeilijk genoeg zonder steun. Humanitas Praten over Verlies helpt.  Ook als je omgeving misschien weinig begrip (meer) toont. Er zijn vele vormen van verlies en rouw, zoals een overlijden, ontslag, of echtscheiding. Chat eens met ons. Dat kan anoniem en vertrouwelijk. Lees verder

Onze vrijwilligers

Bij Humanitas Praten over Verlies ondersteun je mensen die met verlies en rouw te maken hebben. Kun je goed luisteren? Vind je contact met anderen leuk? Je krijgt scholing in de specifieke zaken die bij het chatten komen kijken. Chatten doe je vanuit huis. Je hebt dus geen reistijd. Lees verder

Coördinator Nathalie van Stijn