Humanitas Ruilwinkel

Zonder geld toch spullen en diensten ‘kopen’. Het kan in de Ruilwinkel met punten die je verdient. Ruil je een trui in, dan kun je met de punten daarvan iets anders kopen. Ook klusjes leveren punten op.

Ruilwinkel: zonder geld spullen en diensten kopen

In een Ruilwinkel kun je goederen en diensten ‘kopen’ zonder dat je je portemonnee trekt. Tegelijkertijd maak je een ander blij met jouw bijdrage.

Hoe het werkt? Spullen die je kwijt wilt, breng je naar de Ruilwinkel. In ruil daarvoor krijg je punten, waarmee je weer andere goederen kunt aanschaffen. De Ruilwinkel bemiddelt ook bij het ruilen van diensten. Een strijkwasje, bijvoorbeeld. Of andere klusjes. Ook die leveren punten op.

Vraag en aanbod zijn bekend bij de coördinatoren van de Ruilwinkel. Afnemer en aanbieder van een dienst maken samen met de Ruilwinkel afspraken en zijn samen verantwoordelijk voor het nakomen ervan.

Over Humanitas Ruilwinkel

De Ruilwinkel is er voor spullen én diensten; klusjes. En een portemonnee heb je niet nodig. In ruil voor spullen die je naar de Ruilwinkel brengt, krijg je punten. Daarmee kun je weer andere goederen ‘kopen’. De Ruilwinkel bemiddelt ook bij het ruilen van diensten, zoals klusjes.  Lees verder

Onze vrijwilligers

In de Ruilwinkel gaat het niet alleen om ruilen, maar ook om ontmoeten. Een inspirerende werkplek. Hier zijn mensen op een positieve, helpende manier met elkaar in de weer. Ze ruilen spullen of doen klusjes voor elkaar. Wil jij als vrijwilliger helpen van de winkel een fijne plek te maken?  Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau