Humanitas Sinterklaasactie

Geen geld voor een sinterklaascadeautje? Humanitas Sinterklaasactie maakt ‘t tóch mogelijk. Vrijwilligers kopen een cadeautje. Zo kan ook jouw kind meevieren en erover meepraten. Tot 12 jaar.

Humanitas Sinterklaasactie: ook voor jouw kind een cadeautje

Natuurlijk gun je jouw kind graag een leuk sinterklaasfeest, liefst ook met een cadeautje. Maar soms zit dat er door omstandigheden niet in. Misschien door geldgebrek of iets anders. Het maakt niet uit waarom.

Humanitas Sinterklaasactie zorgt ervoor dat ook jouw kind kan uitkijken naar een gezellig feest. Mét een sinterklaascadeau. Dat wordt gekocht door vrijwilligers aan de hand van het verlanglijstje van jouw kind. En uiteraard past dat bij zijn of haar leeftijd en belangstelling. Zo kan ook jouw kind het feest meevieren en op school vertellen wat het heeft gekregen. Voor kinderen tot 12 jaar.

Over Humanitas Sinterklaasactie

Zijn cadeautjes niet vanzelfsprekend, dit jaar? Humanitas Sinterklaasactie maakt het toch mogelijk. Vrijwilligers kopen een cadeautje van het verlanglijstje van jouw kind. Zo krijgt ook jouw kind een fijne sinterklaasavond en kan meepraten met de andere kinderen. Voor kinderen tot 12 jaar. Lees verder