Humanitas Steun aan ouders

Als het even niet zo goed gaat in het gezin, is een steuntje in de rug fijn. Steun aan Ouders helpt. Een vrijwilliger overlegt samen met jou waaraan jij en jouw gezin behoefte hebben.

Humanitas Steun aan Ouders: wij reiken je een helpende hand

Als het even niet zo goed gaat in het gezin, doet een steuntje in de rug veel goed. Liefst van iemand die samen met jou overlegt waar jij en jouw gezin behoefte aan hebben. Precies dat is Steun aan Ouders. Een vrijwilliger komt regelmatig langs en helpt mee jouw gezin sterker en zelfverzekerder te maken. Niet door taken over te nemen, maar met nuttige tips en praktische hulp.

De ondersteuning kan enkele keren tot enkele jaren duren. Net wat jij wilt. Voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar. 

Over Steun aan Ouders

Als het even niet zo goed gaat met een gezin, kan een steuntje in de rug veel goed doen. Via Steun aan Ouders komen ouders in contact met een vrijwilliger die vanuit eigen ervaring hulp biedt met de opvoeding. Voor gezinnen met kinderen jonger dan 12 jaar. Lees verder

Onze vrijwilligers

Als het in een periode niet zo goed gaat met een gezin, kan een steuntje in de rug erg goed doen. Je helpt ouders met de opvoeding aan de hand van jouw eigen ervaring. En werkt graag met kinderen tot 12 jaar. Soms help je het gezin een paar keer. Maar de hulp kan ook enkele jaren duren. Lees verder

Contactinformatie landelijk bureau: