Humanitas Steun bij Rouw

Bij een verlies bieden herkenning en erkenning vaak troost. Steun Bij Rouw kan dat voor je betekenen. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en bezoekt jou thuis.

Humanitas Steun Bij Rouw: omdat (h)erkenning troost biedt

Heb je een dierbare verloren, dan staat de wereld stil. Wat vaak overblijft, is het gevoel dat niets er meer toe doet. Daarom is rouwen zo belangrijk. Iedereen op z’n eigen manier en in z´n eigen tempo. Kost dat meer energie dan je hebt? Een vrijwilliger van Steun Bij Rouw reikt je graag de hand en bezoekt jou thuis. Vaak is dit een lotgenoot; iemand die weet wat jij meemaakt. Herkenning en erkenning bieden immers troost.

De vrijwilliger bezoekt je gedurende een half jaar tot een jaar en gaat uiteraard vertrouwelijk om met alles wat je vertelt.

Onze vrijwilligers

Met Steun Bij Rouw reik je iemand de hand die een verlies moet verwerken. Aandacht biedt troost. Je kunt je goed verplaatsen in iemand die rouwt en die dat een plaats probeert te geven. Je luistert écht en geeft aandacht. Jouw betrokkenheid maakt het contact tijdens thuisbezoeken zo waardevol. Lees verder

Contactinformatie landelijk bureau:

Over Humanitas Steun bij Rouw

Rouwen kost soms meer energie dan je hebt. Een vrijwilliger van Steun Bij Rouw helpt je. Vaak is dit een lotgenoot; iemand die weet wat je doormaakt. Die aandacht voor je heeft en écht luistert. De vrijwilliger komt je een half jaar tot een jaar thuis bezoeken. Alles blijft vertrouwelijk. Lees verder