Humanitas Tussenstop

Kun je door een lastige situatie niet langer thuis zijn? Humanitas Tussenstop regelt een gastgezin. Want rondzwerven, of aankloppen bij de daklozenopvang is geen oplossing. Er is veilige plek voor je.

Tussenstop: ruzie thuis? Een gastgezin vangt je op

Heb je een heftig conflict met je vader of moeder? Of met de nieuwe partner van een ouder? En kun je nergens heen? Sommige jongeren komen dan op straat terecht, of in de volwassen daklozenopvang. En dat maakt je situatie vaak niet beter.

Humanitas Tussenstop regelt een fijn en veilig gastgezin of gastouder voor je. Daar krijg je de rust en de ruimte om de zaken op een rijtje te zetten. De familiebemiddelaar kijkt ondertussen of de relatie tussen jou en je ouder(s) hersteld kan worden. 

Over Humanitas Tussenstop

Waar kun je als jongere terecht, wanneer het thuis niet langer gaat? Humanitas Tussenstop helpt je. We regelen een fijn en veilig gastgezin of gastouder voor je. Want rondzwerven, of aankloppen bij de daklozenopvang is geen oplossing. Er is een veilige plek voor je waar mensen naar je luisteren. Lees verder

Onze vrijwilligers

Als gastgezin of gastouder bij Tussenstop help je een jongere door veilig onderdak te bieden. Een kamer met een bed, een ontbijt, warm eten en heel belangrijk: een luisterend oor. Jouw gast heeft heel wat te verwerken en kan bij jou even op adem komen en de zaken op een rijtje zetten. Lees verder

Landelijk Projectleider Edwin Herzberg