Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek

Duren de dagen lang? Wil je thuis met iemand praten? Dan is Vriendschappelijk Huisbezoek er voor jou. Ben je bijvoorbeeld door omstandigheden aan huis gebonden? Onze vrijwilligers komen bij je langs.

Vriendschappelijk huisbezoek: we komen graag bij je buurten

Heb je behoefte aan iemand met wie je kunt praten en die jou thuis opzoekt? Ben je bijvoorbeeld aan huis gebonden, voel je je eenzaam of heb je steun nodig bij het verwerken van een ingrijpende gebeurtenis? Denk dan eens aan Vriendschappelijk Huisbezoek van Humanitas.

De vrijwilligers van Humanitas begrijpen dat de dagen soms lang kunnen duren voor wie door omstandigheden niet veel buiten komt. Zij kunnen goed luisteren en zijn er speciaal voor mensen die hun gedachten, ervaringen en verhalen met iemand willen delen. Het vriendschappelijk huisbezoek duurt gemiddeld een paar maanden tot een jaar, afhankelijk van de behoefte.

Over Vriendschappelijk Huisbezoek

Iedereen heeft het nodig gedachten en gevoelens te delen. Daarvoor is Vriendschappelijk Huisbezoek. Voor als het niet lukt om sociale contacten te leggen, of te onderhouden. Of wanneer eenzaamheid op de loer ligt. Onze vrijwilligers kunnen goed luisteren en komen je thuis opzoeken. Lees verder

Onze vrijwilligers

Van aandacht knapt elk mens op. Daarom is er Vriendschappelijk Huisbezoek. Een kopje koffie en een praatje, of gewoon een luisterend oor is vaak al heel fijn. Lijkt het je leuk om mensen thuis te bezoeken en hun wat aandacht te geven? Dan is dit wat voor jou. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau