Humanitas Vriendschapskringen voor autisten

De Vriendschapskring voor Autisten is een ontmoetingsplek met veel ruimte voor leuke en gezellige activiteiten. Ook begrijpen alle deelnemers wat autisme betekent voor jou en je omgeving.

Vriendschapskring voor Autisten: herkenning en gezelligheid

De jaren waarin je opgroeit zijn belangrijk, omdat je veel leert en ontdekt. Ook over jezelf en over wat autisme voor jou en je omgeving betekent. De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek waar alle andere deelnemers dit herkennen en begrijpen.

Er is veel ruimte voor ontspannen ontmoetingen en gezellige activiteiten. Samen lekker eten bijvoorbeeld, met wellicht vooraf een kookworkshop. Of samen naar de film, een bezoek aan een dierentuin, een rondleiding in een museum, of een computerworkshop. Het gaat erom dat jij een gezellige dag hebt en leuke mensen ontmoet en leert kennen.

Over Vriendschapskring Voor Autisten

De Vriendschapskring Voor Autisme is een leuke ontmoetingsgroep voor mensen van 18 jaar en ouder. Je hoeft niets over jezelf uit te leggen, want iedereen begrijpt jouw situatie. Er is veel ruimte voor gezelligheid: samen naar de film of wandelen. Activiteiten waarbij je leuke mensen ontmoet. Lees verder

Onze vrijwilligers

De Vriendschapskring Voor Autisten is ‘n ontmoetingsplek waar deelnemers zich veilig kunnen voelen. Ze hoeven niets over zichzelf uit te leggen. Samen doen ze leuke dingen en leren nieuwe mensen kennen. Jij hebt affiniteit met de doelgroep en vindt het leuk hun uitjes en activiteiten te begeleiden. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau