Humanitas Vriendschapskringen

De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek waar deelnemers elkaar begrijpen, met veel ruimte voor leuke en gezellige activiteiten.

Vriendschapskring: herkenning en gezelligheid

De jaren waarin je opgroeit zijn belangrijk, omdat je veel leert en ontdekt. Ook over jezelf. De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek waar je niets hoeft uit te leggen, maar waar vriendschap en hulp voorop staan.

Er is veel ruimte voor ontspannen ontmoetingen en gezellige activiteiten. Samen lekker eten bijvoorbeeld, met wellicht vooraf een kookworkshop. Of samen naar de film, een bezoek aan een dierentuin, een rondleiding in een museum, of een computerworkshop. Het gaat erom dat jij een gezellige dag hebt en leuke mensen ontmoet en leert kennen.

Over Vriendschapskring

De Vriendschapskring is een leuke ontmoetingsgroep. Je hoeft niets over jezelf uit te leggen, want iedereen begrijpt jouw situatie. Er is veel ruimte voor gezelligheid: samen naar de film of wandelen. Activiteiten waarbij je leuke mensen ontmoet. Lees verder

Onze vrijwilligers

De Vriendschapskring is ‘n ontmoetingsplek waar deelnemers zich veilig kunnen voelen. Ze hoeven niets over zichzelf uit te leggen. Samen doen ze leuke dingen en leren nieuwe mensen kennen. Jij hebt affiniteit met de doelgroep en vindt het leuk hun uitjes en activiteiten te begeleiden. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau