Humanitas Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg

Als mantelzorger kun je wel wat steun gebruiken. Die geeft Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg. Vrijwilligers bieden aanvullende hulp in de vorm van persoonlijke aandacht en hulp.

Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg: wij delen jouw zorg

Als het einde nadert, sterven de meeste mensen het liefst thuis. Vaak springen mantelzorgers bij. Voor hen kan de stervensbegeleiding zwaar zijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Onze vrijwilligers geven aanvullende hulp in de vorm van persoonlijke aandacht en ondersteuning. Zij nemen bijvoorbeeld de zorg een aantal dagdelen over. Op die manier kan de mantelzorger ontspannen, of bijslapen en nieuwe energie opdoen.

De vrijwilligers nemen niet het werk van de professionele hulp over. Zij geven tijd en aandacht en zorgen ervoor dat iemand thuis in zijn vertrouwde omgeving kan sterven.  

Over Humanitas Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg

De Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg is er voor de mantelzorger als de zorg te zwaar wordt. Vrijwilligers bieden aanvullende hulp in de vorm van persoonlijke aandacht en ondersteuning. De mantelzorger kan dan ontspannen, of bijslapen, en nieuwe energie opdoen om de geliefde te verzorgen. Lees verder

Onze vrijwilligers

Met Vrijwillige Palliatieve Terminale Zorg verlicht je ‘t leven van mensen die veel zorgen hebben. Je neemt een dagdeel van een mantelzorger over. Geen huishoudelijk werk, maar als fijn gezelschap voor de zieke. En voor de mantelzorger ben je een luisterend oor. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau