Humanitas Vrijwillige Thuishulp

Soms is wat extra steun fijn naast de hulp in de huishouding. De Vrijwillige Thuishulp helpt je. Een wekelijkse aanvulling op de bestaande thuishulp, die ook mantelzorgers kan ontlasten.

Vrijwillige Thuishulp: een fijne aanvulling op de thuiszorg

Krijg je al professionele thuiszorg, maar kun je wel wat extra hulp en aandacht gebruiken? Denk dan eens aan onze Vrijwillige Thuishulp. Bedoeld als aanvulling op de bestaande thuishulp, maar ook om mantelzorgers te ontlasten.

De vrijwilliger helpt je een keer per week. Niet als huishoudelijke hulp, maar gericht op jouw welzijn. Bijvoorbeeld door gezellige, maar net zo goed bemoedigende gesprekken. Praktische zaken horen er ook bij. Meegaan naar het ziekenhuis? Praten? Een wandeling? Zeg ‘t maar. En als je ‘t fijn vindt, is er ook hulp bij het onderhouden van oude contacten, of het leggen van nieuwe. 

Over Humanitas Vrijwillige Thuishulp

Kun je wel wat extra steun gebruiken, naast de hulp in de huishouding? Vrijwillige Thuishulp helpt. Want soms is wat extra aandacht wel heel fijn. De vrijwilliger  is er ook om mantelzorgers ontlasten. Lees verder

Onze vrijwilligers

Als extra steun voor de deelnemer en mantelzorgers, is je werk als vrijwillige thuishulp dankbaar. Jouw hulp en aandacht kunnen voor een deelnemer een groot verschil maken. Heb je een uurtje over? Geef dan iemand net dat steuntje in de rug. Lees verder

Contactgegevens Landelijk Bureau