Humanitas Wel Thuis

Loopt het in je gezin niet zoals je wilt en krijg je steun van hulpverleners? Humanitas Wel Thuis geeft je praktische en emotionele hulp. Ook bij de opvoeding.

Hulp aan gezinnen die te maken hebben met jeugdzorg

Heeft jouw gezin te maken met Jeugdzorg? Is er een lastige thuissituatie? De vrijwilligers van Humanitas Wel Thuis zijn er voor jou en je gezin. Hij of zij is er voor jou en helpt je de alledaagse dingen.

De vrijwilliger is géén hulpverlener maar kijkt mee vanuit eigen ervaring en probeert je zo te helpen om zelf oplossingen te vinden. Hij of zij biedt steun waar jouw gezin steun bij wil. Het contact met en de inzet en verantwoordelijkheid van je hulpverlener blijft hetzelfde.

Over Wel Thuis

Wel Thuis helpt gezinnen die begeleid worden door hulpverleners uit Jeugdzorg. De vrijwilliger helpt het gezin om meer greep te krijgen op de situatie zodat de gezinsleden uiteindelijk zelf verder kunnen. Lees verder

Onze vrijwilligers

Soms vraagt een gezin veel van ouders én kinderen. Zeker als je gezin te maken heeft met Jeugdzorg. Dan is de balans zoek. Als vrijwilliger van Humanitas Wel Thuis geef je praktische en emotionele hulp. Je bent persoonlijk bij het gezin betrokken. Lees verder