Regio Breda

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 39358576
  • Adres:
  • Humanitas Regio Breda is actief in: Achtmaal, Alphen Nb, Bavel, Bavel Ac, Breda, Chaam, Den Hout Nb, Dorst, Drimmelen, Dussen, Etten-Leur, Fijnaart, Galder, Geertruidenberg, Hank, Heijningen, Hooge Zwaluwe, Klein Zundert, Klundert, Lage Zwaluwe, meer...

Activiteiten Regio Breda

Humanitas Breda biedt contact in gesprekken ‘van Mens tot Mens’. Deze tijdelijke ondersteuning is bedoeld voor mensen in een sociaal isolement en voor mensen die door een verliessituatie geconfronteerd worden met een abrupte wending in hun leven.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Meer activiteiten van Humanitas Regio Breda
Vacatures
Coördinator VVE Taalmaatjes

Hou je van taal en organiseren? Dan is coördinator VVE Taalmaatjes iets voor jou! De coördinator VVE Taalmaatjes ondersteunt een groep van circa 8 vrijwilligers en is verantwoordelijk voor de koppeling tussen vrijwilliger en deelnemer. 

Vrijwillige regiocoördinator (m/v) MentorMaatjes

De regiocoördinator ondersteunt coördinatoren en denkt mee over de ontwikkeling van het programma. MentorMaatjes begeleiden leerlingen uit het basis-, voortgezet- of middelbaar beroepsonderwijs. Door de motivatie te verhogen verbeteren schoolprestaties, gedrag en zelfvertrouwen van de leerling.

Algemeen bestuurslid

Een bestuurslid die graag het vrijwilligerswerk van Humanitas in de Regio Breda coördineert, ondersteunt, stimuleert. 

Coördinator Van Mens tot Mens

Humanitas regio Breda zoekt een coördinator van Mens tot Mens die meedenkt binnen de werkgroep en koppelingen realiseert tussen vrijwilligers en deelnemers.

Bekijk alle vacatures

Agenda Regio Breda
Toon de volledige agenda
Nu kan ik een praatje maken op straat

Farah vluchtte  uit Iran naar Nederland. Samen met haar taalmaatje Emily werkt ze aan haar Nederlands.

Lees meer