Steun ons

Draag je Humanitas een warm hart toe? En wil je ons steunen? Dat kan. We zijn met alle vormen van hulp enorm blij!

 Er zijn zes manieren om Humanitas te steunen:

Lid worden

Wil je ons helpen anderen te helpen? Word dan nu lid van Humanitas. We zijn er voor mensen die iets willen veranderen aan hun situatie. De hulp van onze vrijwilligers is persoonlijk en op maat. 

Word lid

Doneren

Dankzij onze donateurs kunnen we onze vrijwilligers opleiden en kunnen zij hun  werk goed en gratis blijven doen. Help je mee?

Doneer

Nalatenschap

Vind je het belangrijk dat er mensen zijn die zich voor anderen inzetten? Denk er dan eens over na om Humanitas in je testament op te nemen. Wij zorgen dat jouw zaken goed geregeld worden.

Nalatenschap

Vriendenloterij

Bij de VriendenLoterij gaat de helft van jouw inleg direct naar het goede doel van jouw keuze. Humanitas bijvoorbeeld. En er zijn prachtige prijzen te winnen. Speel je mee?

Vriendenloterij

Bedrijven en fondsen

Steun het inspirerende werk van Humanitas. Als bedrijf, stichting, familie- of vermogensfonds. Speciale wensen en doelstellingen? Wij denken graag mee.

Bedrijven en fondsen

Geef met voordeel

Wie goed doet, goed ontmoet. Want een periodieke schenking is aftrekbaar van de belasting. Ook een Fonds op Naam kun je volledig aftrekken. Ons steunen, is dus in alle opzichten waardevol.

Geef met voordeel