Bedrijven en fondsen

Wie een goed doel steunt, draagt bij aan een betere samenleving. Het laat zien waar je als bedrijf voor staat en inspireert medewerkers en klanten. Humanitas heeft veel verschillende activiteiten. Er is dus altijd wel een project dat aansluit bij de wensen of doelstellingen van een bedrijf, stichting of vermogensfonds.

Bedrijven

Humanitas gelooft in een samenleving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Net als jij doet voor jouw medewerkers. Er zijn verschillende manieren om daaraan bij te dragen. 

  • Financiële Sponsoring - Vrijwilligers scholen, kost geld. Zij kunnen mensen nog beter helpen met jou, als sponsor van Humanitas.
  • In Natura - Hoe minder kosten we hoeven te maken, hoe meer mensen wij kunnen helpen. Kunnen producten of diensten van jouw bedrijf hieraan bijdragen? Dat zou fantastisch zijn. We overleggen graag met je.
  • Acties en evenementen - Een goed doel als Humanitas inspireert en het stimuleert de bedrijfstrots. Organiseer een motiverende actie: een kick-off, personeels- of teambuildingsuitje, of een ander bedrijfsevenement. Wij denken graag mee.

Meer weten? Neem dan contact op met Michiel van der Borght, 020 523 1190 of stuur een e-mail: m.vanderborght@humanitas.nl.

Stichting, familie- of vermogensfonds

Zoek je een project voor jouw stichting, familie- of vermogensfonds? Neem dan contact op met Michiel van der Borght, 020 523 1190 of stuur een e-mail: m.vanderborght@humanitas.nl.