Bedrijven en fondsen

Wie een goed doel steunt, draagt bij aan een betere samenleving. Het laat zien waar je als bedrijf voor staat en inspireert medewerkers en klanten. Humanitas heeft veel verschillende activiteiten. Er is dus altijd wel een project dat aansluit bij de wensen of doelstellingen van een bedrijf, stichting of vermogensfonds.

Bedrijven

Humanitas gelooft in een samenleving waarin iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Net als jij doet voor jouw medewerkers. Er zijn verschillende manieren om daaraan bij te dragen. 

  • Financiële Sponsoring - Vrijwilligers scholen, kost geld. Zij kunnen mensen nog beter helpen met jou, als sponsor van Humanitas.
  • In Natura - Hoe minder kosten we hoeven te maken, hoe meer mensen wij kunnen helpen. Kunnen producten of diensten van jouw bedrijf hieraan bijdragen? Dat zou fantastisch zijn. We overleggen graag met je.
  • Acties en evenementen - Een goed doel als Humanitas inspireert, en het stimuleert de bedrijfstrots. Organiseer een motiverende actie: een kick-off, personeels- of teambuildingsuitje, of ander bedrijfsevenement. Wij denken graag mee.

Meer weten? Neem dan contact op met Annemieke van Wesemael, 020 523 1100 of stuur haar een e-mail: a.vanwesemael@humanitas.nl.

Stichting, familie- of vermogensfonds

Zoek je voor jouw stichting, familie- of vermogensfonds een organisatie die aansluit bij jouw wensen en doelstellingen? En staat daarin hulp aan kwetsbare mensen centraal? Steun dan ons werk. Jouw donatie is van harte welkom, maar je kennis en netwerk net zo goed.

Humanitas maakt het gemakkelijk en aantrekkelijk om tegemoet te komen aan de statutaire en bestuurlijke doelstellingen van elke organisatie. Wij werken samen met veel landelijke en lokale stichtingen, vermogensfondsen en serviceclubs.

De maatschappelijke thema’s zijn al net zo divers. Van dakloze jongeren tot vereenzaamde ouderen. Van mensen met financiële problemen tot ouders met opvoedkwesties. Wij zoeken graag naar een project dat past bij jouw doelstellingen.

Meer weten? Neem dan contact op met Annemieke van Wesemael, 020 523 1100 of stuur haar een e-mail: a.vanwesemael@humanitas.nl.