Geef met voordeel

Voordelig doneren

Onze donateurs steunen ons gemiddeld zeven jaar. Als je vooraf laat vastleggen dat je ons minimaal vijf jaar steunt, kun je een groot deel  van je gift terugkrijgen van de Belastingdienst.

Periodiek schenken: meer waarde voor je geld

Met een periodieke schenking leg je vast dat je een goed doel zoals Humanitas  over een bepaalde periode financieel steunt. Deze giften kun je volledig aftrekken van de belasting. Dit kost je niets extra's, maar levert wel veel op.

Hoe werkt periodiek schenken?

  • Meer geven voor hetzelfde geld
  • Volledig aftrekbaar
  • 100 procent  gaat naar Humanitas
  • Vanaf 50 euro per jaar
  • Voor minimaal 5 jaar

Met een periodieke schenking krijg je een fors belastingvoordeel. Omdat je de giften van de belasting kunt aftrekken, kun je meer geven voor hetzelfde geld. Want afhankelijk van de hoogte van je inkomen krijg je tussen de 37 en 52 procent van je donatie terug van de belasting.

Met een periodieke schenking krijg je een fors belastingvoordeel. Omdat je de giften van de belasting kunt aftrekken, kun je meer geven voor hetzelfde geld. Want afhankelijk van de hoogte van je inkomen krijg je tussen de 37 en 52 procent van je donatie terug van de belasting. Bereken hier zelf je belastingvoordeel.

Ook Humanitas betaalt geen belasting over periodieke schenkingen. Je donaties besteden we daardoor voor de volle honderd procent aan ons doel: kwetsbare mensen helpen, zodat ze zelf de regie over eigen leven kunnen (her)pakken.

Nu regelen?

Wil je ons steunen met een periodieke schenking? Je kunt dit eenvoudig en snel online regelen. Maak meteen een schenkingsovereenkomst aan. Hieraan zijn geen kosten verbonden en het is niet nodig een notaris in te schakelen.

Liever een papieren formulier? Download dan dit formulier en stuur het ingevulde formulier naar:

Vereniging Humanitas
Antwoordnummer 10155
1000 PA Amsterdam

Meer weten?

Neem dan contact op met Victoria Rekatsinas. Zij is te bereiken op telefoonnummer 06-24604575 of e-mail v.rekatsinas@humanitas.nl.