Geef met voordeel

Humanitas steunen én in aanmerking komen voor belastingvoordeel? Dat kan met een periodieke gift, of een Fonds op Naam. Je doneert dan een vast bedrag per jaar met een looptijd van minimaal 5 jaar​. Kies je voor een Fonds op Naam, dan is de minimale inleg € 50.000.

Periodieke gift

Je doneert een vast bedrag over een periode van minimaal vijf jaar. Hoe hoger de gift, hoe meer belastingvoordeel, afhankelijk van je persoonlijke situatie. Een schenking wordt vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst. Met Humanitas is dat eenvoudig te regelen.

Hoe? Download het formulier ‘Periodieke gift’. Print het twee keer uit, vul beide formulieren in en stuur ze naar: 

Vereniging Humanitas, Antwoordnummer 10155, 1000 PA Amsterdam.

Een postzegel is niet nodig. Een van de formulieren stuurt Humanitas ondertekend naar je terug, voor je eigen archief.

Ontvang je de formulieren liever per post? Stuur dan een mail naar Vivian Rinat v.rinat@humanitas.nl. Je krijgt dan de overeenkomst in tweevoud toegestuurd.

 
Meer weten? Neem dan contact op met Vivian Rinat, 020 523 1100 of stuur haar een e-mail: v.rinat@humanitas.nl.


Schenken met een Fonds op Naam

Met een Fonds op Naam bepaal je zelf waar je donatie naartoe gaat. Het is aan te vragen door zowel organisaties als particulieren. De minimale inleg is € 50.000.

Dit fonds is een goed doel binnen een goed doel. Het doel, de activiteit of de doelgroep kies je zelf, net als de naam. Bijvoorbeeld je familienaam of de naam van je kind. Humanitas zorgt voor de kwaliteit van de vrijwilligers, de activiteiten en een goede administratie. Je Fonds op Naam blijft bestaan zolang jij wilt, eventueel ook na je overlijden.

Meer weten? Neem dan contact op met Vivian Rinat, 020 523 1100, of stuur een e-mail
naar v.rinat@humanitas.nl.