Lid worden

Humanitas: Lid worden

Stem in ons beleid

Als lid van Humanitas mag je, als je dat wil, meepraten en meebeslissen over de vereniging. Over onze koers en over onze activiteiten. Je contributie komt rechtstreeks ten goede aan Humanitas bij jou in de buurt.

Humanitas: Lid worden

Invloed

Voor ons betekent jouw lidmaatschap dat wij meer invloed krijgen als organisatie. Want hoe meer leden we hebben, hoe meer draagvlak en zeggingskracht we hebben. Bijvoorbeeld in gesprekken met de overheid.

Humanitas: Lid worden

Magazine

Een aantal keer per jaar komt ons magazine Van Mens Tot Mens uit. Als je dat wil, ontvang je dit magazine. Daarin vertellen we over ons werk, onze vrijwilligers en de mensen die we helpen.

Wil je het werk en de opleiding van onze vrijwilligers mogelijk maken?

Voor slechts 35 euro per jaar ben je lid van de vereniging Humanitas. Vul het formulier op deze pagina in om lid te worden. Je contributie gaat in z’n geheel naar de Humanitas-afdeling bij jou in de buurt. Dit gaat automatisch op basis van postcode. Wil je lid van worden van een andere afdeling? Dan kun je dat in onderstaand formulier aangeven.

Ben je vrijwilliger bij Humanitas?

Dan kun je gratis lid worden. Wij zijn blij met jou, en zelf krijg je er ook wat voor terug: een stem in ons beleid. Wil je gratis lid worden? Zet dan in het formulier een vinkje bij 'Ik ben vrijwilliger bij Humanitas en ik word gratis lid'.

Aanhef

Met het versturen van dit formulier geef ik toestemming aan Vereniging Humanitas om jaarlijks, tot wederopzegging*, automatische incasso uit te voeren.

Humanitas gaat vertrouwelijk om met je persoonsgegevens en neemt passende technische en organisatorische maatregelen om deze gegevens te beschermen. Wij gebruiken je gegevens om je te informeren over ons werk en incidenteel om je steun te vragen. Wil je meer weten? Lees dan onze volledige privacyverklaring (https://www.humanitas.nl/privacyverklaring/)