't Gooi

Maak kennis met onze activiteiten

De Kindervakantieweken bieden ook jouw kind een heerlijk ontspannende vakantieweek. Er worden 4 groepsweken georganiseerd, zo kunnen ze de kinderen er met leeftijdsgenoten lekker even tussenuit. Leeftijd: van 6 tot 12 jaar.

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Meer activiteiten van Humanitas 't Gooi

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 035 628 6093
  • Adres
  • Humanitas 't Gooi is actief in: Ankeveen, Blaricum, Breukeleveen, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren Nh, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, 's Graveland, Weesp
Vacatures
vacature

Wij zoeken een nieuw bestuurslid portefeuillehouder Financiën.  Het bestuur 't Gooi is op zoek naar een portefeuillehouder financiën. Hij/Zij accordeert de rekeningen en declaraties van de afdeling, en stelt met Dagelijks Bestuur jaarlijks de begroting op.

Bekijk alle vacatures

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Zou je opvoedingsondersteuning fijn vinden? Gezinsondersteuning helpt jouw gezin sterker te maken. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor en overlegt samen met jou waar behoefte aan is, geeft je praktische tips over opvoeden en helpt je op weg. Voor (een-ouder) gezinnen met kinderen.