't Gooi

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 035 628 6093
  • Adres:
  • Humanitas 't Gooi is actief in: Ankeveen, Blaricum, Breukeleveen, Bussum, Eemnes, Hilversum, Huizen, Kortenhoef, Laren Nh, Loosdrecht, Muiden, Muiderberg, Naarden, Nederhorst den Berg, 's Graveland, Weesp

Maak kennis met onze activiteiten

Behoefte aan vriendschap, aan iemand om thuis mee te praten? Dat doet Vriendschappelijk Huisbezoek. Wil je nieuwe mensen leren kennen? Of steun bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis? Onze vrijwilligers zijn er voor iedereen die z’n gedachten, ervaringen en verhalen met iemand wil delen.

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!  

Meer activiteiten van Humanitas 't Gooi
Vacatures
Vrijwilligers gezocht

Voor Naarden/Bussum zijn wij op zoek naar vrijwilligers Vriendschappelijk Huisbezoek.  Vind je het leuk huisbezoeken te doen bij mensen die behoefte hebben aan een wandeling, een gesprek of een spelletje doen? Meld je dan aan als vrijwilliger! 

Bekijk alle vacatures

Het werd me te veel, al die rekeningen.

Lees hoe John van Henk heeft geleerd zijn administratie op orde te brengen en te houden.

Zou je opvoedingsondersteuning fijn vinden? Gezinsondersteuning helpt jouw gezin sterker te maken. Een vrijwilliger biedt een luisterend oor en overlegt samen met jou waar behoefte aan is, geeft je praktische tips over opvoeden en helpt je op weg. Voor (een-ouder) gezinnen met kinderen.