Vrijwilligers gezocht

Van aandacht knapt elk mens op. Daarom is er Vriendschappelijk Huisbezoek. Vanwege corona zal het contact met de deelnemer (het maatje) in eerste instantie telefonisch plaatsvinden. De bedoeling is natuurlijk dat jullie elkaar uiteindelijk in het echt gaan ontmoeten.

Taalmaatjes Utrecht zoekt vrijwilligers die anderstaligen beter Nederlands leren spreken. Vanwege corona zal het contact met de deelnemer (het maatje) in eerste instantie via skype/(video)bellen plaatsvinden. Zo kun je toch al contact hebben met je maatje en samen beginnen met oefenen.

Meer activiteiten van Humanitas Utrecht

Onze vrijwilligers ondersteunen jaarlijks vele deelnemers

In deze video vertellen ze wat Humanitas voor hen betekent.

//www.youtube-nocookie.com/embed/eXYjotwP20I
Vacature alert!
Vrijwillig coördinator Studiemaatjes

Vind jij het leuk om met jongeren te werken en iets te betekenen voor jongeren die tijdelijk een steuntje in de rug nodig hebben? Mooi! Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk alle vacatures

Humanitas 75 jaar

Op 31 mei bestaat Humanitas precies 75 jaar. Al 75 jaar staan onze vrijwilligers klaar voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Humanitas werd kort na de Tweede Wereldoorlog opgericht om op humanistische basis hulp te bieden. Sindsdien hebben we ons steeds weer aangepast aan de tijd.

//www.youtube-nocookie.com/embed/F-4fMyIwfTs
Humanitas: Aanmeldformulier Algemeen

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor alle projecten van Humanitas Utrecht. Draag jij je steentje bij? Aanmelden kan via utrecht@humanitas.nl of vul het aanmeldformulier bij het project van jouw keuze in!