Utrecht

Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

Thuisadministratie helpt je jouw administratie op orde te krijgen. Voorkom hoge schulden en trek op tijd aan de bel. Onze getrainde vrijwilligers ondersteunen je zodat je binnen een jaar zelf je financiën kunt doen.  

Voel je je soms eenzaam en wil je ook wel eens iemand op de koffie? Je bent niet alleen. Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan wat meer gezelligheid. 

Meer activiteiten van Humanitas Utrecht

Maak kennis met een aantal van onze fantastische vrijwilligers!

    

//www.youtube-nocookie.com/embed/KGMWaE_2Rw4
Vacature alert!
Ben jij onze nieuwe vrijwillig coördinator Thuisadministratie?

Humanitas Utrecht helpt jaarlijks 100 mensen bij het op orde brengen en houden van hun financiële administratie. Daarnaast versterkt het project de zelfredzaamheid van mensen. Voor dit project in de afdeling Utrecht zijn wij op zoek naar een nieuwe vrijwillig coördinator.

Bekijk alle vacatures

Hans en ik praten over werk, Utrecht en mijn oude leven in Iran. Ik leer sneller dan vroeger.

Alireza heeft dankzij Hans beter Nederlands leren spreken. Lees hier hoe jij ook iemand kunt helpen met de Nederlandse taal!

We zoeken jou!

Wij zijn op zoek naar een vrijwillig coördinator Thuisadministratie. 

//www.youtube-nocookie.com/embed/PC_P1HzpvYo
Humanitas: Aanmeldformulier Algemeen

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor alle projecten van Humanitas Utrecht. Draag jij je steentje bij? Aanmelden kan via utrecht@humanitas.nl of vul het aanmeldformulier bij het project van jouw keuze in!