Utrecht

Onze vrijwilligers staan voor je klaar!

Thuisadministratie helpt je jouw administratie op orde te krijgen. Voorkom hoge schulden en trek op tijd aan de bel. Onze getrainde vrijwilligers ondersteunen je zodat je binnen een jaar zelf je financiën kunt doen.  

Voel je je soms eenzaam en wil je ook wel eens iemand op de koffie? Je bent niet alleen. Humanitas Vriendschappelijk Huisbezoek is er voor mensen die behoefte hebben aan wat meer gezelligheid. 

Meer activiteiten van Humanitas Utrecht
23-1-2018 Verwijskaart financiële problematiek voor sociale professionals

UCentraal, Schuldhulpmaatje, Stichting Al Amal, Tussenvoorziening en Humanitas Utrecht hebben samen een verwijskaart ontwikkeld voor sociale professionals.        

12-1-2018 Humanitas Utrecht en Lijn 5 slaan de handen ineen

Humanitas biedt mensen in een kwetsbare situatie ondersteuning om er zelf weer bovenop te komen. We doen dat vanuit gelijkwaardig van mens tot mens contact. In 2018 slaan Lijn 5, een organisatie die kinderen en jongvolwassenen ondersteunt, en Humanitas Utrecht de handen ineen. We vinden het belangri...

5-12-2017 Coördinator Steun bij Rouw Sylvia van Dort bij Radio 1

Dinsdag 28 november 2017 is Sylvia van Dort, één van onze coördinatoren van het project Steun bij Rouw, te horen geweest op Radio 1. Zij was te gast in het programma Nieuws & Co van presentatrice Lara Rense, om te praten over de schuldvraag waarmee nabestaanden blijven zitten na zelfdo...

Externe pagina op www.facebook.com

Volg ons op Facebook!

Externe pagina op twitter.com

Volg ons op Twitter!

Maak kennis met Humanitas

    

"Ik was goed in geld uitgeven dat ik niet had"

Vrijwilligers van Humanitas helpen mensen bij het op orde brengen van de financiele administratie.

Hans en ik praten over werk, Utrecht en mijn oude leven in Iran. Ik leer sneller dan vroeger.

Lees hoe Alireza dankzij Hans beter Nederlands leert spreken.