Veendam/Menterwolde/Pekela

Heeft u hulp nodig? Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Mo(o)i in Veendam is een internationale club voor 'oude' en 'nieuwe' Veendammers, die als doel heeft de integratie van allochtonen in Veendam en omstreken te bevorderen.

Meer activiteiten van Humanitas Veendam/Menterwolde/Pekela
Wat is er te doen?
Toon de volledige agenda
Vacatures
Vrijwilligers Maatjesproject

Humanitas afdeling Veendam/Menterwolde/Pekela zoekt vrijwilligers voor het Maatjesproject Heb jij zin om iemands leven een beetje leuker te maken? En je eigen leven hierdoor te verrijken? Humanitas afdeling Veendam Menterwolde Pekela zoekt voor het Maatjesproject enkele vrijwilligers.

Vrijwilliger vriendschapskring

Humanitas afdeling Veendam/Menterwolde/Pekela zoekt vrijwilligers voor zijn vriendschapskring. De vrijwilligers begeleiden deelnemers met een verstandelijke beperking bij hun vrije tijdsbesteding Je begeleidt hen bij leuke uitjes.

Bekijk alle vacatures

De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Waar je niets hoeft uit te leggen, maar waar vriendschap en hulp voorop staan. Er is veel ruimte voor gezelligheid: naar ‘n film of museum, wandelen; activiteiten waarbij jij leuke mensen ontmoet.

Je gaat meer van 'het er zijn' genieten.

Lees hoe Cornetta rust geeft aan een echtpaar waarvan de man mantelzorger is.

Humanitas: Doneren

Steun ons