Veendam/Menterwolde/Pekela

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Telefoonnummer: 06 13874104
  • Humanitas Veendam/Menterwolde/Pekela is actief in: Borgercompagnie, Nieuwe Pekela, Oude Pekela, Veendam, Wildervank

Heeft u hulp nodig? Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Mo(o)i in Veendam is een internationale club voor 'oude' en 'nieuwe' Veendammers, die als doel heeft de integratie van allochtonen in Veendam en omstreken te bevorderen.

Meer activiteiten van Humanitas Veendam/Menterwolde/Pekela

De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Waar je niets hoeft uit te leggen, maar waar vriendschap en hulp voorop staan. Er is veel ruimte voor gezelligheid: naar ‘n film of museum, wandelen; activiteiten waarbij jij leuke mensen ontmoet.

Vacatures
Gevraagd: vrijwilligers Thuisadministratie

Humanitas afdeling Veendam-Menterwolde-Pekela zoekt vrijwilligers Thuisadministratie. Humanitas afdeling Veendam, Menterwolde en Pekela zoekt vrijwilligers die in staat zijn om mensen te helpen met het op orde krijgen van hun financiële administratie.

Vrijwilligers Maatjesproject

Humanitas afdeling Veendam/Menterwolde/Pekela zoekt vrijwilligers voor het Maatjesproject Heb jij zin om iemands leven een beetje leuker te maken? En je eigen leven hierdoor te verrijken? Humanitas afdeling Veendam Menterwolde Pekela zoekt voor het Maatjesproject enkele vrijwilligers.

Vrijwilliger vriendschapskring

Humanitas afdeling Veendam/Menterwolde/Pekela zoekt vrijwilligers voor zijn vriendschapskring. De vrijwilligers begeleiden deelnemers met een verstandelijke beperking bij hun vrije tijdsbesteding Je begeleidt hen bij leuke uitjes.

Bekijk alle vacatures

Je gaat meer van 'het er zijn' genieten.

Lees hoe Cornetta rust geeft aan een echtpaar waarvan de man mantelzorger is.