Veendam/Menterwolde/Pekela

Heeft u hulp nodig? Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Mo(o)i in Veendam is een internationale club voor 'oude' en 'nieuwe' Veendammers, die als doel heeft de integratie van allochtonen in Veendam en omstreken te bevorderen.

Meer activiteiten van Humanitas Veendam/Menterwolde/Pekela

De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Waar je niets hoeft uit te leggen, maar waar vriendschap en hulp voorop staan. Er is veel ruimte voor gezelligheid: naar ‘n film of museum, wandelen; activiteiten waarbij jij leuke mensen ontmoet.

Vacatures
Coördinator Maatjesproject

Humanitas afdeling Veendam/Menterwolde/Pekela zoekt een coördinator voor het Maatjesproject Bent u een sterke, warme en integere persoonlijkheid die goed kan organiseren en plannen? Dan zijn wij op zoek naar u!

Vrijwilligers Maatjesproject

Humanitas afdeling Veendam/Menterwolde/Pekela zoekt vrijwilligers voor het Maatjesproject Heb jij zin om iemands leven een beetje leuker te maken? En je eigen leven hierdoor te verrijken? Humanitas afdeling Veendam Menterwolde Pekela zoekt voor het Maatjesproject enkele vrijwilligers.

Vrijwilliger vriendschapskring

Humanitas afdeling Veendam/Menterwolde/Pekela zoekt vrijwilligers voor zijn vriendschapskring. De vrijwilligers begeleiden deelnemers met een verstandelijke beperking bij hun vrije tijdsbesteding Je begeleidt hen bij leuke uitjes.

Thuisadministratie zoekt versterking

Lijkt het je leuk om anderen te helpen met hun geldzaken? Ben je goed met cijfers en kun jij mensen weer een beetje rust geven in hun financiën? Dan zoeken wij jou!

Bekijk alle vacatures

18 sep 2016 13:00 Landgoed TENAXX in Wedde

Op zondag 18 september gaan we naar Landgoed TENAXX in Wedde. Op landgoed TENAXX in Wedde gaan we kijken naar bijzondere planten, bomen en beelden van dino's.

Wat is er binnenkort te doen?
18 sep 2016 13:00 Landgoed TENAXX in Wedde
25 sep 2016 13:30 Veenkoloniaal Museum Veendam
Toon de volledige agenda
Je gaat meer van 'het er zijn' genieten.

Lees hoe Cornetta rust geeft aan een echtpaar waarvan de man mantelzorger is.