Heeft u hulp nodig? Onze vrijwilligers staan voor u klaar!

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiën en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Een man en een vrouw zitten met paperassen achter een laptop

Humanitas Maatjesproject ondersteunt mensen die behoefte hebben aan gezelschap. Vrijwilligers bieden aanvullende hulp in de vorm van persoonlijke aandacht en ondersteuning.

Een man en een vrouw wandelen over een pad omgeven door bomen
Meer activiteiten van Humanitas Veendam & Pekela
Vacatures
Vrijwilliger Steun bij Rouw en Verlies

Help jij graag mensen bij de verwerking van een zwaar verlies? Humanitas afdeling Veendam & Pekela zoekt voor haar werkgroep Steun bij Rouw en Verlies nieuwe vrijwilligers.

Vrijwilligers Maatjesproject

Humanitas afdeling Veendam & Pekela zoekt vrijwilligers voor het Maatjesproject Heb jij zin om iemands leven een beetje leuker te maken? En je eigen leven hierdoor te verrijken? Humanitas afdeling Veendam & Pekela zoekt voor het Maatjesproject enkele vrijwilligers.

Bekijk alle vacatures

De Vriendschapskring is een ontmoetingsplek voor deelnemers met een verstandelijke beperking. Waar je niets hoeft uit te leggen, maar waar vriendschap en hulp voorop staan. Er is veel ruimte voor gezelligheid: naar ‘n film of museum, wandelen; activiteiten waarbij jij leuke mensen ontmoet.

Vijf jongeren houden gekleurde bowlingballen vast op een bowlingbaan
Je gaat meer van 'het er zijn' genieten.

Lees hoe Cornetta rust geeft aan een echtpaar waarvan de man mantelzorger is.

Humanitas: Doneren

Steun ons