Voorne-Putten Rozenburg

CONTACT

Humanitas
  • E-mail:
  • Adres:
  • Humanitas Voorne-Putten Rozenburg is actief in: Abbenbroek, Brielle, Geervliet, Heenvliet, Hekelingen, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Oudenhoorn, Rockanje, Rozenburg Zh, Simonshaven, Spijkenisse, Tinte, Vierpolders, Zuidland, Zwartewaal

Onze vrijwilligers helpen je graag!

Humanitas Thuisadministratie helpt je je financiƫn en administratie op orde te brengen en te houden. Blijf dus niet rondtobben, als je door welke reden dan ook het overzicht bent kwijtgeraakt. Een vrijwilliger van Humanitas helpt je weer op weg!

Rouwverwerking kost veel energie, en soms kun je er helemaal doorheen zitten. Steun Bij Rouw helpt. Een vrijwilliger, vaak een lotgenoot, reikt je graag de hand en zoekt je thuis op. Herkenning, erkenning en steun bieden troost. Uiteraard wordt er vertrouwelijk omgegaan met alles wat je vertelt.

Meer activiteiten van Humanitas Voorne-Putten Rozenburg

Activiteiten in Voorne-Putten Rozenburg

Toon alle activiteiten
Vrijwilligers gezocht
Bestuurslid leden- en fondsenwerving

Humanitas Voorne-Putten Rozenburg zoekt een Bestuurslid leden- en fondsenwerving. Heb jij affiniteit met het werk van de vereniging Humanitas, ervaring met leden- en fondsenwerving en een netwerk in onze regio? Dan zoeken wij jou.

Bekijk alle vacatures

Het gaat langzaam maar zeker de goede kant op.

Vrijwilliger Henk leert John hoe hij het overzicht op zijn financiƫn kan houden. Lees meer.